Cum alegi cel mai bun guler cervical?

cel-mai-bun-guler-cervicalUn guler cervical este recomandat de catre medici in cazul unor boli, precum spondiloza, hernie cervicala sau discopatie vertebrala. Un astfel de dispozitiv medical elimina tensiunile acumulate la nivelul musculaturii cervicale, dupa activitati fizice si psihice intense.

De asemenea, un guler cervical este folosit atunci cand oamenii au suferit anumite leziuni, ca fracturi si luxatii ale vertebrelor cervicale, sau pentru reabilitarea dupa o operatie chirurgicala.

Exista situatii cand in urma unor accidente, anumite persoane sufera leziuni cervicale si atunci este foarte important ca acestea sa poarte un guler cervical, pana in momentul in care ele sunt consultate de catre doctori.

Iti prezentam mai jos mai multe informatii, care te pot ajuta sa alegi cel mai bun guler cervical, potrivit persoanei suferinde.

Vezi rapid o ofertă de preț la gulerele cervicale: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun guler cervical in functie de tipul acestuia?

In general, gulerele cervicale sunt de doua tipuri: moale si rigid. In prima categorie se afla gulerul cervical moale, care are ca scop limitarea miscarilor gatului unui pacient, pentru a reduce durerile moderate din aceasta regiune a corpului.

Acest tip de dispozitiv medical este usor si este confectionat astfel incat sustine zona cervicala in pozitia corecta, fara a irita pielea. El este recomandat persoanelor cu leziuni cervicale usoare sau dupa anumite interventii chirurgicale, conform prescriptiilor medicilor.

Tot in prima categoria intra si gulerul cervical cu pompa, care este realizat din mai multe straturi si care contin aer. Acestea se umfla prin internediul unei pompe, in timp ce dispozitivul se afla in zona gatului. Este recomandat in deplasarile mai lungi ale pacientilor cu dureri cervicale, reducand durerea.

Din a doua categorie este gulerul cervical rigid, care este utilizat, de regula, dupa efectuarea operatiilor chirurgicale in aceasta zona a corpului. Acesta impiedica miscarea gatului, fiind fabricat din materiale solide.

Dintre acestea exista gulerul cervical Philadelphia, care este indicat dupa o trauma majora sau interventie chirurgicala in zona gatului. Dispozitivul medical restrictioneaza rotirea coloanei vertebrale cervicale.

Acest tip de guler este conceput din doua parti, care se prind in jurul gatului. El este destul de confortabil pentru pacienti si are un suport pentru barbie si deschidere traheala.

Un alt model rigid este gulerul cervical Miami, care are posibilitatea atasarii unei extensii pentru cutia toracica. Este similar produsului anterior ca forma.

Dintre alte tipuri mentionam gulerul cervical Thomas, care are dimensiuni mai mici. El este indicat in cazul in care este nevoie de imobilizarea unei zone inguste a gatului. Este confectionat din plastic si este mult mai rigid. Produsul este utilizat atunci cand pacientul sufera de dureri acute, in special in cazul spondilozei.

Profită de Reducerile actuale eMAG la gulerele cervicale: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun guler cervical in functie de dimensiuni?

Trebuie sa stii ca un guler cervical este realizat in diverse marimi, pentru a fi potrivit pentru orice persoana in suferinta. Exista diverse marimi, precum S, M, L, acestea fiind specifice circumferintei gatului. Trebuie tinut cont si de inaltimea dispozitivului.

De aceea, este esential ca modelul gulerului cervical sa fie pe masura gatului bolnavului, iar acesta sa simta totusi un oarecare confort si dispozitivul sa nu fie incomod.

Comandă-ți Acum online un guler cervical de calitate: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun guler cervical in functie de material?

In cazul unui guler cervical moale, materialul din care este confectionat poate fi spuma poliuretanica, poliester, vascoza, bumbac, nylon sau o combinatie a acestora.

Un guler cervical rigid este fabricat din polietilena, polipropilen, plastic, nylon si burete sau combinatii ale lor.

Este indicat ca modelul de guler cervical sa se aleaga in functie de recomandarea medicului.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun guler cervical. Spor la cumparaturi!

Gulere cervicale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *