Cum alegi cel mai bun GPS tracker?

cel mai bun GPS trackerUn GPS tracker este un dispozitiv care poate fi folosit pentru localizarea unei persoane cu probleme de sanatate sau a copiilor, ori a unor obiecte de valoare. In general, acest aparat este are o greutate redusa si este foarte usor de utilizat.

In magazine exista numeroase tipuri de trackere GPS (GPS – Global Positioning System, sistemul global de pozitionare), care au destinatii diferite si caracteristici multiple.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun tracker GPS, potrivit pentru tine,.

Vezi rapid o ofertă de preț la GPS tracker: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun GPS tracker in functie de tip?

Un tracker GPS poate fi de maiu multe feluri, astfel: standard, incorporat intr-un ceas, auto sau pentru persoane.

GPS tracker standard – este cel mai simplu dispozitiv, el putand fi atasat la orice obiect. Este foarte usor de folosit si are un pret scazut.

GPS tracker incorporat in ceas – acest model este practic un ceas tip smartwatch si este destinat pentru localizarea copiilor mici.

GPS tracker auto – este destinat localizarii automobilelor sau motocicletelor in timp real. Aparatul are dimensiuni reduse, spre exemplu poate fi de 64 x 46 x 17 mm. Este util pentru a atentiona in cazul furtului masinii.

GPS tracker pentru persoane – acest dispozitiv este conceput special pentru localizarea persoanelor in orice loc. Este destinat monitorizarii copiilor sau batranilor bolnavi, el putandu-se conecta cu un calculator sau un smartphone, prin internet. Poti avea acces oricand la toate informatiile utile, precum pozitia, istoricul parcursului, avand si functia de alerta SOS.

Profită de Reducerile actuale eMAG la GPS tracker: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun GPS tracker in functie de raza de actiune?

In functie de raza de actiune un tracker GPS poate fi localizat la: 25-35 metri sau in orice zona.

GPS tracker cu raza de actiune de 25-35 de metri – este un dispozitiv inteligent ce utilizeaza tehnologia Bluetooth pentru a crea o arie de localizare intre aparat si un smartphone. Acesta se poate atasa la chei, bicicleta, bagaj sau la zgarda unui animal de companie, avand un pret ieftin.

GPS tracker cu raza de actiune nelimitata – este un aparat special conceput pentru a fi in legatura cu un telefon sau calculator conectat la internet. Este destinat pentru a insoti copii sau persoanele in varsta cu probleme de sanatate.

Vezi toate GPS tracker-urile de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun GSP tracker in functie de autonomia bateriei?

Autonomia unui tracker GPS poate fi: de 24 de ore, de 10 zile sau chiar de cateva luni.

GPS tracker cu autonomie de 24 de ore – acest model este un ceas tip smartwatch, de regula pentru copiii mai mici. Este ideal pentru parinti, care doresc sa stie mereu unde se afla copilul lor.

GPS tracker cu autonomie de 10 zile – acest dispozitiv asemanator cu un telefon permite localizarea persoanelor, pentru a preveni pierderea acestora. Acesta este foarte usor avand doar 50 de grame,el fiind conectat la un smartphone, calculator care are conexiune de internet.

GPS tracker cu autonomie de cateva luni – este un dispozitiv inteligent folosit la monitorizarea persoanelor cu probleme de sanatate. Dispune de o baterie care are o autonomie de lunga durata de pana la 6 luni.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun GPS tracker. Spor la cumparaturi!

GPS tracker de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *