Cum alegi cel mai bun fierbator electric?

cel mai bun fierbator electricUn fierbator electric este un aparat foarte practic, care este destinat fierberii cu rapiditate a apei, in vederea pregatirii cafelei sau ceaiului. Dispozitivul te scapa de nevoia de a aprinde aragazul si de a pune ibricul pe foc.

Astfel, un fierbator electric iti economiseste timpul, care este foarte pretios, mai ales dimineata, cand trebuie sa pleci la serviciu.

In magazine vei intalni diverse asemenea modele, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun fierbator electric, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la fierbătoarele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun fierbator electric in functie de capacitate?

Fierbatoarele electrice pot avea diferite capacitati, astfel: 0,5 – 0,9 l, 1,2 – 2 l, etc.

Fierbator electric de 0,5 – 0,9 l – recipientul este destinat in special persoanelor singure sau familiilor cu 2 membri. Iti poti pregati 2-3 cesti de ceai sau cafea.

Fierbator electric de 1,2 – 2 l – este cel mai popular model, el avand o capacitate convenabila pentru orice familie. De asemenea, il poti folosi la o reuniune sau intalnire cu prietenii.

Profită de Oferta actuală eMAG la fierbătoarele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun fierbator electric in functie de putere?

Fierbatoarele electrice pot avea diverse puteri, astfel: 400 – 1000 W, 1100 – 2000 W.

Fierbator electric de 400 – 1000 W – acest model dispune de o capacitate redusa, de 0,5 litri, putand pregati doar 2 cesti de cafea sau ceai. Poate fi din inox sau plastic. Este util pentru o familie cu 2 persoane sau pentru calatorie. Are un consum de energie electrica mai redus.

Fierbator electric de 1100 – 2000 W – este un recipient care poate avea o capacitate de 1 – 1,8 litri, suficient pentru o familie numeroasa sau pentru o reuniune cu prietenii. Cu acest dispozitiv poti incalzi apa pentru prepararea a 6-7 cesti de cafea sau ceai. Procesul se realizeaza rapid, iar aparatul se va opri automat la temperatura de fierbere.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la fierbătoarele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun fierbator electric in functie de material?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui fierbator electric, il reprezinta materialul, care poate fi: inox, plastic, sticla, ceramica.

Fierbator electric  din inox – este cel mai popular model, deoarece este perfect igienic si asigura o fierbere rapida a apei. Recipientul dispune de o toarta din plastic, astfel ca il poti lua din suport si turna apa in cana, fara probleme.

Fierbator electric din plastic/sticla – are carcasa din sticla si plastic, iar fierberea unei cantitati de 250 ml se realizeaza foarte repede, in doar 77 de secunde. Are o capacitate convenabila pentru o familie, de 1 – 1,5 litri. Vasul cu toarta se poate lua din suport, iar apa se toarna usor din el, in cana.

Fierbator electric din ceramica – acest model are recipientul din portelan, avand o capacitate convenabila de 1,2 litri. Se poate aseza foarte usor pe blatul din bucatarie, iar fierberea dureaza 3-4 minute. Se deconeceteaza automat, cand apa ajunge la 100 de grade C.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun fierbator electric. Spor la cumparaturi!

Fierbătoare electrice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *