Cum alegi cel mai bun expressor de cafea boabe?

cel mai bun expresor de cafeaPentru a te bucura de o licoare savuroasa, obtinuta intr-un timp scurt, ai nevoie de un expressor de cafea boabe, care realizeaza totul doar printr-o simpla apasare pe buton. Aparatul automat realizeaza rasnirea cafelei, fierberea apei, adaugarea laptelui si prepararea diverselor bauturi.

Odata cu progresul tehnologiei, un expressor de cafea boabe, este prezent la tot pasul, indiferent daca vorbim de baruri, restaurante sau acasa, in bucatarie.

Pe piata, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, va prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun expressor de cafea boabe, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la expresoarele de cafea: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun expressor de cafea boabe in functie de capacitatea rezervorului?

In functie de capacitatea rezervorului de apa, expressoarele de cafea boabe pot avea diverse marimi: de 1 – 1,2 l, 1,7 – 1,8 l.

Expressor de cafea boabe cu rezervor de 1 – 1,2l – este un aparat standard, suficient pentru o familie obisnuita. Dispune de posibilitatea alegerii a mai multor arome de cafea, precum si de sistemul de spumare. Iti poti alege modelul in functie de tipul rasnitei, din inox sau din ceramica. Are compartimente pentru cafea boabe, apa si lapte.

Expressor de cafea boabe cu rezervor de 1,7 – 1,8 l – un model mai robust si mai puternic, dotat cu un recipient mai mare de apa. El poate fi util pentru a fi folosit in baruri, cafenele si restaurante, avand un randament sporit. Poate prepara mai multe tipuri de cafea, insa are un pret mai ridicat.

Profită de Oferta actuală eMAG la expresoarele de cafea: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun expressor de cafea boabe in functie de putere?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui expressor de cafea boabe il reprezinta puterea aparatului, care poate fi de: 1400, 1800 – 2000 W.

Expressor de cafea boabe de 1400 W – este un aparat cu bune performante, ideal pentru prepararea cafelei, pentru o familie obisnuita. Este dotat cu o rasnita si cu un sistem de spumare automat. Are un consum mai redus de energie electrica si un pret mai accesibil. Este cel mai intalnit model din magazine.

Expressor de cafea boabe de 1800 – 2000 W – un model puternic, care beneficiaza de tehnologii moderne pentru prepararea cafelei. Dispune de multiple setari pentru intensitatea cafelei, precum si diverse arome. Are o rasnita din inox, rezervor de mare capacitate pentru apa, de 1,7 – 1,8 l, recipient de lapte, precum si compartiment pentru cafea boabe. Are un pret mai ridicat fata de celelalte modele si un consum mai mare de energie electrica.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la expresoarele de cafea: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun expressor de cafea boabe in functie de tipul rasnitei?

Expressoarele de cafea boabe pot dispune de dopua feluri de rasnite, cum ar fi cele: din inox sau din ceramica.

Expressor de cafea boabe cu rasnita din inox – acest model dispune de un compartiment de rasnire solid, din inox, care este foarte rezistent in timp. De regula, acesta are 260 de grame, suficient pentru un o utilizare zilnica.

Expressor de cafea boabe cu rasnita din ceramica – este un aparat mai costisitor, cu o greutate mai mare, de circa 7 kg. Prezinta sisteme anticalcar si decalcifiere, precum si setari pentru diverse arome, dar si dispozitiv de spumare.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun expressor de cafea boabe. Spor la cumparaturi!

Expresoare de cafea de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *