Cum alegi cel mai bun DVD writer?

cel mai bun DVD writerAtunci cand dorim sa citim sau sa scriem CD-uri sau DVD-uri pe calculator avem nevoie de un DVD writer. In ultima vreme, multe PC-uri sau laptopuri nu mai dispun de un asemenea dispozitiv incorporat, insa il poti instala ulterior.

Trebuie sa stii ca un DVD writer este foarte util pentru a-ti pastra filmele, fotografiile sau documentele pe diverse medii de stocare, cum sunt CD-urile si DVD-urile.

Un mare avantaj al unui DVD writer este pretul, care este unul accesibil, el scazand in utlima vreme.

Este recomandat sa investesti intr-un DVD tip BluRay care poate citi si scrie orice fel de CD sau DVD care se gaseste pe piata, in orice tara.

Acest model are avantajul ca poate stoca pe discuri tip BluRay orice fel de date, filme, fotografii, care ocupa mult spatiu. Aceste DVD-uri BluRay pot avea 25 si chiar 50 de Gb.

In magazine vei intalni numeroase modele, de aceea este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun DVD writer, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la DVD writer: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun DVD writer in functie de tipul acestuia?

Un DVD writer poate fi de doua feluri: standard si pentru discuri Blu-Ray.

DVD writer clasic – acest model standard poate citi si scrie orice fel de CD-uri si DVD-uri aflate pe piata. Poti stoca spre exemplu 700 Mb pe un CD si 4,7 Gb pe un DVD.

DVD writer pentru discuri Blu-Ray – acest model este unul mai avansat din punct de vedere tehnologic, putand citi si scrie atat CD-uri si DVD-uri, cat si discuri Blu-Ray, care pot stoca 25 si 50 Gb.

Profită de Oferta actuală eMAG la DVD writer: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun DVD writer in functie de sistemul de operare al calculatorului?

Un factor esential de care trebuie sa tii seama la alegerea unui DVD writer il reprezinta compatibilitatea cu sistemul de operare al calculatorului. Astfel vei gasi modele care pot fi folosite pe PC-uri sau laptop-uri care au sistemul de operare Windows sau altele cu MacOS.

Vei alege in functie de sistemul de operare al calculatorului tau.

DVD writer pentru Windows – acest produs se poate monta pe PC-uri si laptop-uri care au instalat sistemul de operare Microsoft Windows de la versiunile XP, 7, 8 si 10.

DVD writer pentru MacOS – este specific pentru calculatoare de tip desktop sau laptop-urile care ruleaza sistemul de operare MacOS.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la DVD writer: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun DVD writer in functie de viteza de citire/scriere?

Atunci cand vrei sa alegi un DVD writer trebuie sa verifici viteza de citire si scriere a acestui aparat.

Este recomandat sa achizitionezi produse care au o viteza de citire/scriere a CD-urilor de 48x, iar cea pentru DVD-uri de 16x.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun DVD writer. Spor la cumparaturi!

DVD writer de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *