Cum alegi cea mai buna baterie de baie?

cea mai buna baterie de baieO baterie de baie este esentiala pentru a crea toate conditiile de ingrijire si igiena corporala. Produsul se afla in toate baile din lume si de aceea este necesar sa stii anumite caracteristici ale acestuia, pentru a fi compatibil cu baia ta.

Daca ai probleme cu bateria de baie si trebui sa o schimbi, atunci este necesar sa gasesti un model potrivit si convenabil.

In magazine, vei intalni numeroase modele si de aceea este destul de dificil sa gasesti, cu repeziciune, produsul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna baterie de baie, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la bateriile de baie: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna baterie de baie in functie de tip?

Bateriile de baie pot fi in functie de tipul acestora de mai multe feluri: standard, cu furtun sau speciale pentru dus.

Baterie de baie standard – acest model este destinat a fi folosit la chiuveta, cu rolul de a distribui apa rece si calda. Este usor de montat, fiind fiabil si foarte rezistent in timp.

Baterie de baie cu furtun de dus – produsul este special conceput pentru a putea monta pe ea si furtunul de dus. Acest model este prevazut cu pipa si poate fi instalat atat la chiuveta (in cazul in care nu exista baterie la cada), cat si la dus.

Baterie de baie pentru dus – este special fabricata pentru a fi montata pe perete, avand rolul de a distribui apa rece si calda la furtunul de dus.

Profită de Oferta actuală eMAG la bateriile de baie: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna baterie de baie in functie de tipul pipei?

Bateriile de dus pot fi de doua tipuri: cu pipa fixa sau pivotanta.

Baterie de baie cu pipa fixa – modelul are pipa fixa, fara a avea posibilitatea de a o deplasa.

Baterie de baie cu pipa pivotanta – este un model mai practic, deoarece pipa poate fi deplasata in diverse pozitii, in functie de necesitati.

Cum alegi cea mai buna baterie de baie in functie de locul montajului?

Bateriile de baie pot fi in functie de locul montajului: pentru chiuveta si pentru cada.

Baterie de baie pentru chiuveta – acest model este prevazut obligatoriu cu pipa si in unele cazuri si posibilitatea racordarii furtunului de dus.

Baterie de baie pentru cada – este specifica doar pentru a fi montata pe perete in baie, in cabina de dus. Ea nu are pipa, ci doar orificiul pentru furtun.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la bateriile de baie: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna baterie de baie in functie de model?

Bateriile de baie pot fi: clasice si cu incalzitor.

Baterie de baie clasica – este produsul clasic ce se poate monta la chiuveta sau cada, el putand fi reglat cu usurinta pentru apa rece si calda.

Baterie de baie cu incalzitor – acest model contine un termostat si este conectata la reteaua de curent electric. Robinetul incalzeste apa instant, in doar cateva secunde. Este eleganta si are un design ergonomic.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna baterie de baie. Spor la cumparaturi!

Baterii de baie de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *