Cum alegi cel mai bun dulap pentru pantofi?

cel mai bun dulap pentru pantofiUn dulap pentru pantofi este util in orice locuinta si fiecare dintre noi isi doreste o asemenea piesa de mobilier. Cum an de an, oamenii isi cumpara incaltaminte, a devenit o problema depozitatea acesteia.

De aceea, un dulap pentru pantofi este necesar in fiecare casa sau apartament, unde in special femeile se pot lauda cu nenumarate perechi, dar si barbatii sau copiii. Este foarte important sa gasim solutia depozitarii si pastrarii incaltamintei in conditii optime.

Un pantofar poate raspunde celor mai exigente pretentii din partea cumparatorilor, putand avea diverse forme. Daca un dulap pentru pantofi poate fi simplu, cuprinzand doar cateva compartimente, el ajunge sa se intinda pe un perete, atunci cand exista un spatiu suficient.

Daca pentru Madonna un dulap de pantofi este cat o camera, pentru un om obisnuit el poate cuprinde doar cateva rafturi inchise.

Pentru a gasi un dulap pentru pantofi adecvat este bine sa urmezi cativa pasi. Primul lucru este sa masori spatiul disponibil cu ajutorul unei rulete. Apoi, poti desena pe o foaie de hartie schita piesei de mobilier.

Dar, inainte de a merge in magazine este bine sa stii anumite lucruri legate de un pantofar.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun dulap pentru pantofi, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la dulapurile pentru pantofi: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun dulap pentru pantofi in functie de tipul acestuia?

Un dulap pentru pantofi poate fi de mai multe tipuri: deschis, inchis sau combinat. Alegerea o faci tu, in functie de preferinte si necesitati.

Un dulap pentru pantofi deschis este indicat in cazul in care ai o debara sau o camera speciala pentru depozitarea incaltamintei. Este bine sa utlizezi spatiul cat mai judicios, putand avea rafturi chiar si pana la o inaltime de 130 – 180 cm. In aceasta varianta poti alege, asezarea clasica a pantofilor sau punerea lor in cutii.

Un dulap pentru pantofi inchis se preteaza de regula in hol, in debara sau balcon, acolo unde nu exista prea mult spatiu, iar estetica nu iti permite sa tii incaltamintea intr-un loc deschis.

Pot exista si combinatii de dulapuri pentru pantofi, care sa cuprinda unele etajere deschise (pentru incaltamintea pe care o folosesti regulat) si altele inchise (pentru cea de lux sau de ocazii).

Profită de Reducerile actuale eMAG la dulapurile pentru pantofi: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun dulap pentru pantofi in functie de capacitatea acestuia?

Fara indoiala, atunci cand alegi un dulap pentru pantofi trebuie sa pornesti de la numarul de perechi de incaltaminte de care dispui.

Daca pentru un pantofar amplasat pe hol, unde spatiul este destul de mic, poti alege un dulap pentru pantofi unde se pot depozita 18-30 de perechi.

In cazul amplasarii dulapului pentru pantofi in debara sau intr-o incapere separata, atunci poti opta pentru niste etajere multiple, unde poti aseza mai multa incaltaminte, spre exemplu intre 50 si 100 de bucati.

Vezi cele mai populare dulapuri pentru pantofi de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun dulap pentru pantofi in functie de tipul incaltamintei?

Poti alege un dulap care sa cuprinda mai multe compartimente de diverse dimensiuni, astfel incat sa poti aranja toate felurile de incaltaminte pe tipuri, precum ghetelele, cizmele, pantofii obisnuiti, cei de sport, sandalele sau papucii.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun dulap pentru pantofi. Spor la cumparaturi!

Dulapuri pentru pantofi de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cel mai bun pantofar?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *