Cum alegi cel mai bun ciocan demolator?

cel mai bun ciocan demolatorUn ciocan demolator este un aparat care poate fi folosit atat pentru uz personal, cat si pentru o utilizare industriala. O astfel de scula este utila atunci cand este nevoie de perforarea peretilor sau podelei, cand se schimba gresia si faianta sau cand se executa diverse lucrari de modernizare a locuintei.

Meseriasii au nevoie de un ciocan demolator, in momentul cand este necesara spargerea zidariei sau a peretilor din caramida sau beton. Aceasta munca dificila este eficienta si cu un randament ridicat, daca se utilizeaza un asemenea dispozitiv.

In general, folosirea unui ciocan demolator este frecventa in domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare, dar poate fi de mare ajutor la orice alte activitati gospodaresti, in curte sau garaj.

Insa, inainte de a merge in magazine pentru a gasi un ciocan demolator adecvat, este recomandat sa stii anumite caracteristici ale acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun ciocan demolator, potrivit pentru lucarile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la ciocanele demolatoare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ciocan demolator in functie de puterea de lucru?

De obicei, pentru efectuarea unor lucrari de mai mica amploare, la o casa sau apartament, este indicat sa alegi un ciocan demolator cu puteri cuprinse intre 1000 si 1500 W.

In cazul unor lucrari complexe si de mari proportii, este recomandat sa optezi pentru un ciocan demolator cu putere de peste 1500 W.

Cum alegi cel mai bun ciocan demolator in functie de tipul de percutie?

Un ciocan demolator poate fi de doua tipuri: cu percutie mecanica sau pneumatica.

Ciocan demolator cu percutie mecanica – este cel mai utilizat model atunci cand vine vorba de amenajari interioare sau de modernizarea locuintelor, cand sunt necesare lucrari de perforare a peretilor din caramida sau BCA.

Ciocan demolator cu percutie pneumatica – o astfel de scula este mai puternica, fiind folosita pe santierele de constructii, atunci cand sunt efectuate lucrari de mare amploare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la ciocanele demolatoare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ciocan demolator in functie de sursa de alimentare?

Pe piata exista doua tipuri de ciocane demolatoare, in functie de sursa de alimentare: electrice si cu acumulator.

Cele mai intalnite si mai efiente ciocane demolatoare sunt cele care sunt ciocanele demolatoare alimentate la reteaua electrica.

Doar pentru anumite treburi gospodaresti, mai simple, se poate apela la un ciocan demolator cu acumulator.

Vezi toate ciocanele demolatoare de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ciocan demolator in functie de tipul mandrinei?

Un element important pentru alegerea unui ciocan demolator il constituie tipul mandrinei. Aceasta poate fi: SDS sau cu cheie.

Un ciocan demolator dotat cu mandrina cu cheie este mai accesibil utilizatorilor, pe cand modelul cu sistem de prindere SDS este mai costisitor.

Sistemul SDS este mai sigur, iar schimbarea burghielor se face mult mai rapid, asigurand o siguranta sporita.

Acum putem spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cel mai bun ciocan demolator. Spor la cumparaturi!

Ciocane demolatoare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *