Cum alegi cel mai bun ciocan de lipit electric?

cel mai bun ciocan de lipit electricUn ciocan de lipit electric este un aparat folosit in lucrarile de electronica, electrotehnica, bijuterii sau in producerea sau repararea diverselor obiecte. Dispozitivul poate fi folosit cu usurinta atat acasa, cat si in centrele specializate.

Fara indoiala cei pasionati de construirea unor gadgeturi sau de realizarea unor decoratiuni hand-made, au nevoie de un ciocan de lipit electric performant. Cu un asemenea aparat se pot concepe obiecte de bun gust si de calitate deosebita.

Insa, inainte de a merge in magazine pentru a gasi un ciocan de lipit electric adecvat, este bine sa cunosti anumite caracteristici ale acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun ciocan de lipit electric, potrivit pentru lucrarile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la ciocanele de lipit electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ciocan de lipit electric in functie de metoda folosita?

Ciocanele de lipit electrice se pot diferentia in functie de metoda utilizata, astfel: cu fludor, cu silicon, cu gaz sau cu incalzire.

Ciocan de lipit electric cu fludor – este instrumentul clasic cel mai intalnit in centrele de reparatii televizoare, aparate de radio, telefoane, insa poate fi folosit foarte bine si acasa de pasionatii de electronica.

Ciocan de lipit electric cu baghete de silicon – acest tip de pistol te va ajuta sa lipesti diverse obiecte sau sa realizezi decoratiuni. Suprafetele de lucru pot fi diferitre, precum ceramica, lemn, sticla.

Ciocan de lipit electric cu gaz – desi are o putere redusa, el executa lucrari de finete la repararea circuitelor electronice. Temperatura maxima de lipire ajunge la 580 de grade Celsius, iar autonomia este de 45 de minute.

Ciocan de lipit electric prin incalzire – acest model asigura o incalzire a suprafetei de lucru intre 0 si 300 de grade Celsius. Un astfel de dispozitiv este pentru lipit tevi, el avand o putere mare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la ciocanele de lipit electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ciocan de lipit electric in functie de putere?

Ciocanele de lipit electrice sunt de diferite tipuri, in functie de puterea lor. Astfel, exista dispozitive cu puteri: sub 300 W, intre 300 – 500 W, intre 750 – 1000 W si peste 1500 W.

In functie de specificul activitatii tale, iti poti alege un ciocan de lipit adecvat, cu puterea dorita.

Vezi toate ciocanele de lipit electrice de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ciocan de lipit electric in functie de tipul acestuia?

Un ciocan de lipit electric poate fi de mai multe tipuri: clasic, pentru ceramica, tevi si profesional.

Ciocan de lipit electric clasic – acest produs este unul conventional, folosit de regula pentru diverse reparatii sau montajul unor circuite electroince.

Ciocan de lipit electric pentru ceramica – este specific pentru repararea diverselor obiecte din ceramica.

Ciocan de lipit electric pentru tevi – este util pentru lipirea polipropilenei, prin incalzire. Este capabil sa lipeasca diverse tevi de diametrr diferite, cum ar fi 20/25/32 mm.

Ciocan de lipit profesional – este un aparat universal, compact si usor de folosit. Cu el se pot repara circuitele electronice cu mare precizie. El poate fi utilizat atat de amatori, cat si de profesionisti.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun ciocan de lipit electric. Spor la cumparaturi!

Ciocane de lipit electrice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *