Cum alegi cel mai bun card microSD?

cel mai bun card microSDUn card microSD de memorie este un accesoriu care poate fi montat pe diverse dispozitive, de la smartphone-uri, aparate foto pana la camere video. El iti permite sa stochezi orice tip de fisiere, de la cele video, audio sau documente.

Astfel, un card de memorie microSD te va ajuta sa poti filma chiar si la cea mai inalta rezolutie Ultra HD 4k cu o camera video digitala. Sau sa poti inmagazina videoclipuri pe smarphone sau mii de fotografii pe un aparat foto.

Este foarte important sa verifici daca un anumit model de card de memorie microSD este compatibil cu dispozitivul tau si iti ofera posibilitatea transferului fisierelor stocate pe un calculator sau laptop.

In magazine, vei intalni diverse modele, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat, in special pentru persoanele mai putin initiate.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi un card microSD de memorie, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la card-urile microSD: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun card microSD in functie de capacitate?

Cardurile de memorie microSD pot avea diferite capacitati astfel: 2- 4 GB, 8 – 16 GB, 32 – 64 GB, 128 – 256 GB, etc.

Card de memorie microSD de 2 – 4 GB – un model care ofera astfel de capacitate este destinat celor care nu au nevoie de un spatiu de stocare prea mare, putand inmagazina fotografii, documente de tot felul, muzica, insa viteza de transfer este redusa, intre 5 si 15 MB/s. Sunt pentru smartphone-uri sau aparate foto.

Card de memorie microSD de 32 – 64 GB – un model de 64 GB ofera mult spatiu, putand stoca filme, muzica, diverse fisiere, fotografii. Are performante deosebite, el suportand fotografierea si inregistrarea la o rezolutie Ultra HD, atunci cand sunt montate pe o camera video. Poate fi folosit si la alte dispozitive, precum smartphone-uri, aparate foto. Are o viteza de transfer mare, de pana la 100 MB/s.

Card de memorie microSd de 128 – 256 GB – este cel mai bun model, avand o memorie foarte mare. Iti poate incapea pe el orice iti doresti, de la filme cu rezolutie Ultra HD 4k, pana la montaje de fotografii sau videoclipuri. Este compatibil cu laptop-uri, camere video, aparate foto, smartphone-uri si alte dispozitive. Are un pret foarte ridicat.

Profită de Oferta actuală eMAG la card-urile microSD: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun card microSD in functie de tipul acestuia?

Cardurile de memorie microSD pot fi de mai multe feluri in functie de tip, astfel: microSD, microSDHC, microSDXC etc.

Card de memorie microSD – este un model pe care poti sa il introduci intr-un smarphone, pentru a nu mai depinde de memoria telefonului. Iti poti pune pe el tot ce vrei, fisierele preferate. Daca alegi si o capacitate sporita, atunci vei beneficia si de o viteza de transfer mai mare, atunci cand vei muta imaginile sau fotografiile pe calculator.

Card de memorie microSDHC – acest model este compatibil cu dispozitivele care accepta formatul SDHC. Are un pret scazut si poate fi montat pe smarthone-uri, aparate foto, camere video digitale. Este foarte rezistent in timp si functioneaza la orice temperaturi.

Card de memorie microSDXC este un produs performant, putand avea viteze de transfer cuprinse intre 80 MB/s si chiar 200 MB/s (asta depinzand si de conexiunea ta de internet). Este compatibil cu smartphone-uri, tablete, camere video digitale, aparate foto, in functie de model. Are o fiabilitate sporita, fiind foarte rezistent.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la card-urile microSD: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun card microSD in functie de viteza de transfer?

Cardurile de memorie microSD pot avea viteze de transfer diferite, astfel: de pana la 15 MB/s, de pana la 100 MB/s etc.

Card de memorie microSD cu viteza de transfer de pana la 15 MB/s – acest model de clasa 4 poate avea viteze de transfer mai mici. Sunt destinate celor care muta diverse fisiere de mici dimensiuni de pe smartphone, aparat foto pe laptop sau PC.

Card de memorie microSD cu viteza de transfer de pana la 100 MB/s – este recomandat deoarece beneficiaza de performante foarte bune, astfel ca un film il poti transfera rapid in doar cateva minute. Are clasa 10 si permite inregistrarea video Full HD sau Ultra Hd, in functie de model.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun card microSD. Spor la cumparaturi!

Card-uri microSD de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *