Cum alegi cel mai bun capsator pneumatic?

cel mai bun capsator pneumaticUn capsator pneumatic este un dispozitiv care ajuta la efectuarea diverselor lucrari din industria mobilei, din constructii sau alte domenii. El realizeaza prinderea unor materiale pe diferite suprafete de lucru.

Dispozitivul foloseste capse sau cuie in functie de lucrarea executata si de domeniul de activitate.

Trebuie stiut faptul ca un capsator pneumatic se poate utiliza atat pentru o intrebuintare casnica, cat si pentru lucrari industriale.

Pa piata vei gasi numeroase astfel de modele, dar este destul de greu de gasit unul adecvat, mai ales pentru neinitiati.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun capsator pneumatic, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la capsatoarele pneumatice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun capsator pneumatic in functie de utilizare?

Capsatoarele pneumatice pot fi in functie de utilizare de doua feluri: pentru hobby si profesionale.

Capsator pneumatic pentru hobby – modelul este mai mic, fiind destinat lucrarilor din gospodarie, precum reparea tapiteriei sau a pieselor de mobilier. Are o greutate redusa, fiind usor de manevrat.

Capsator pneumatic profesional – este un dispozitiv mai puternic, avand presiunea de lucru de 4-8 bari. Are posibilitatea folosirii in diverse suprafete de lucru, iar capacitatea magaziei este mare. Utilizeaza diferite tipuri si marimi de capse sau cuie.

Profită de Oferta actuală eMAG la capsatoarele pneumatice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun capsator pneumatic in functie de suprafata de lucru?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui capsator pneumatic il reprezinta suprafata de lucru, care poate fi: lemn, rigips, PVC etc.

Capsator pneumatic pentru lemn – este un dispozitiv utilizat pentru tapiterie, pentru realizarea diverselor piese de mobila, precum canapele, fotolii, scaune etc. Este usor de folosit si manevrat. Asigura lucrari de calitate.

Capsator pneumatic pentru rigips – este conceput pentru prinderea placilor de rigips, la placarea peretilor. Este ergonomic si rezistent, asigurand o buna manevrabilitate.

Capsator pneumatic universal – este un dispozitiv complex care poate fi folosit in mai multe domenii de activitate: in industria de mobila, in constructii, in amenajari interioare etc. Este fiabil si are o buna rezistenta in timp.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la capsatoarele pneumatice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun capsator pneumatic in functie de lungimea capselor?

Un aspect pe care sa il iei in calcul la alegerea unui capsator pneumatic este lungimea capselor/cuielor, care poate fi de: 6-16 mm, 16-32 mm, 50-90 mm etc.

Capsator pneumatic cu capse intre 6 si 16 mm – acest model este folosit pentru diverse suprafete precum lemn sau rigips. Este usor de intrebuintat, avand o greutate redusa de numai 0,85 kg. Este din metal si are o rezerva de 120 de capse.

Capsator pneumatic cu capse intre 16 si 32 mm – este un dispozitiv realizat pentru lucrari de tapitare si dulgherie. Are un maner ergonomic acoperit cu cauciuc. Aparatul este adaptat la capsele standard. Pot fi folosite cuie de 10-32 mm si capse de 16-32 mm. Capacitatea magaziei este de 100 de capse sau cuie. Are presiunea de lucru de 4-7 bari.

Capsator pneumatic cu capse/cuie intre 50-90 mm – este un produs pentru diferite lucrari si suprafete, care poate utiliza capse cu lungimi mai mari. Are o magazie unde pot fi puse pana la 70 de capse/cuie.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun capsator pneumatic. Spor la cumparaturi!

Capsatoare pneumatice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *