Cum alegi cel mai bun bec de frigider?

cel mai bun bec de frigiderUn bec de frigider este esential pentru a avea un iluminat corespunzator in interiorul acestui aparat electrocasnic. Cu ajutortul lui putem introduce si scoate cu usurinta alimentele din frigider.

Uneori avem batai de cap din cauza faptului ca becul din frigider ni se arde si trebuie sa il inlocuim. Cum pe piata exista numeroase astfel de produse, este destul de greu sa gasesti cu repeziciune unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun bec de frigider, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la becurile de frigider: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun bec de frigider in functie de tip?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea uni bec de frigider il reprezinta tipul acestuia, care poate fi: LED, incandescent si fluorescent.

Bec LED de frigider – acest model este unul economic, care consuma foarte putin, doar 1,6 W. Are o durata de viata foarte indelungata, de 15.000 de ore, oferind o lumina calda. Chiar daca are un pret mai ridicat, in timp el se amortizeaza datorita consumului scazut de energie electrica.

Bec incandescent de frigider – este un produs clasic, putand avea 15 sau 25 W. Este de forma cilindrica si ofera o lumina calda, insa autonomia sa este redusa fata de modelul cu LED, doar 1.000 de ore. Are un pret foarte mic, accesibil.

Bec fluorescent de frigider – modelul este unul standard, de 15 W, specific pentru modelele prevazute cu aceasta sursa de iluminat. Poate rezista la temperaturi scazute, avand o autonomie medie, mai mica fata de modelul LED.

Profită de Oferta actuală eMAG la becurile de frigider: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun bec de frigider in functie de putere?

Becurile de frigider se impart in functie de putere, astfel: de 10 – 19 W si de 20 – 29 W.

Bec de frigider de 10 – 19 W – acest model este unul standard, obisnuit pentru a fi montat in interiorul frigiderului. Puterea becului este suficienta pentru iluminare, insa este de preferat sa alegi un model LED, care este cel mai economic.

Bec de frigider de 20 – 29 W – in cazul in care vrei mai multa lumina in interiorul frigiderului poti alege acest model. Alege forma in functie de spatiul disponibil al soclului becului din interiorul frigiderului.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la becurile de frigider: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun bec de frigider in functie de forma?

Becurile de frigider pot fi in functie de forma astfel: cilindrice si ovale.

Bec cilindru de frigider – este cel mai raspandit model, putandu-se monta la toate tipurile de frigidere. Are un soclu tip E14 si o autonomie destul de mare.

Bec oval de frigider – este un model tip LED, foarte bun din punct de vedere al consumului energetic, avand clasa A++. Insa, asigura-te ca modelul tau de frigider permite montarea acestuia.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun bec de frigider. Spor la cumparaturi!

Becuri de frigider de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *