Cum alegi cel mai bun aspirator de unghii?

aspirator de unghiiUn aspirator de unghii este un aparat modern, cu o tehnologie avansata care ajuta la colectarea prafului rezultat din pilire. Dispozitivul are un design deosebit, adaptat pentru o asemenea activitate.

Cu un ventilator puternic si silentios, aspiratorul de unghii este dotat si cu un buton de pornire/oprire si un indicator cu LED.

Acest aparat poate fi folosit atat acasa, cat si in saloanele de infrumusetare, de catre profdesionisti.

In magazine, vei intalni numeroase asemenea aparate, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aspirator de unghii, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aspiratoarele de unghii: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aspirator de unghii in functie de tip?

Aspiratoarele de unghii pot fi in functie de tip, astfel: pentru manichiura sau pedichiura.

Aspirator de unghii pentru manichiura – este un model standard, cu un pret accesibil, care are o intrebuintare facila. Alegand un aparat cu 3 ventilatoare poti avea un aparat silentios, cu o functionare remarcabila. Alimentarea se face la reteaua electrica.

Aspirator de unghii pentru pedichiura – acest model are un design placut si realizat dintr-un material rezistent. Este destinat pentru pedichiura, putand fi folosit atat acasa, cat si in saloanele profesionale.

Profită de Oferta actuală eMAG la aspiratoarele de unghii: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aspirator de unghii in functie de utilitate?

Aspiratoarele de unghi pot fi destinate unghiilor naturale, false sau combinate.

Aspirator de unghii naturale – este un dispozitiv clasic pentru colectarea parfului fin provenit de la pilirea unghiilor naturale. Dispune de sac colector, cat si de alti doi de rezerva. Acestia pot fi curatati si introdusi in masina de spalat.

Aspirator de unghii false – acest aparat este folosit pentru aspirarea prafului rezultat din slefruirea unghiilor false. Dispozitivul contine freza cu 6 capete, pila, 2 saci colectori de praf si poate fi utilizat atat in saloanele de frumusete, cat si acasa.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aspiratoarele de unghii: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aspirator de unghii in functie de numarul de ventilatoare?

Aspiratoarele de unghii pot fi dotate cu un numar de ventilatoare diferite astfel: 1, 2 sau 3.

Aspirator de unghii cu 1 ventilator – este un aparat cu o putere de 30 W, care ajuta la colectarea prafului fin rezultat din pilirea unghiilor naturale sau false. Are un pret accesibil si dispune si de 2 saci de colectare a impuritatilor.

Aspirator de unghii cu 2-3 ventilatoare – este un model mai silentios si se poate folosi atat pentru unghiile cu gel sau acril, oja semipermanenta, dar si pentru manichiura obisnuita. Este foarte eficient si poate fi folosit pentru uz casnic, dar si profesional.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aspirator de unghii. Spor la cumparaturi!

Aspiratoare de unghii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *