Cum alegi cel mai bun aparat pentru hot dog?

cel mai bun aparat pentru hot dogUn aparat pentru hot dog este un dispozitiv care nu trebuie sa lispeasca din nicio bucatarie, mai ales ca in ultimii ani, apetitul romanilor pentru acest tip de mancare a crescut considerabil.

Nu mai este nevoie sa mergi in oras la un local tip fast-food pentru a te delecta cu asemenea produse delicoase, ci este suficient sa achiztionezi un aparat pentru hot dog.

Pe piata poti intalni numeroase astfel de dispozitive, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta in mod sigur sa alegi cel mai bun aparat pentru hot dog, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele pentru hot dog: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat pentru hot dog in functie de numarul de pivoti?

Aparatele pentru hot dog pot fi de mai multe feluri, astfel: cu 1 pivot, cu 2-4 pivoti.

Aparat pentru hot dog cu 1 pivot – acest model este unul standard, care cuprinde un recipient in care sunt incalziti crenvurstii sau carnatii, cu aburi. De asemenea, dispozitivul are si un pivot – o tija din otel inoxidabil pentru incalzirea chiflei. Dimensiunile sunt reduse, de 24,5 x 27 x 12,5 cm, astfel ca se poate amplasa cu usurinta in bucatarie. Are un pret accesibil.

Aparat pentru hot dog cu 2-4 pivoti – poti alege un dispozitiv mai complex, care iti permite sa pregatesti in acelasi timp mai multi hot-dogs. Spre exemplu, cel cu 2 tije este adecvat pentru 2 chifle, iar recipientul din plastic poate incalzi chiar si 8 crenvursti.

Profită de Oferta actuală eMAG la aparatele pentru hot dog: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat pentru hot dog in functie de putere?

Aparatele pentru hot dog pot avea diferite puteri, astfel: de 350 W, 380 W, 450 W, 750 W etc.

Aparat pentru hot dog de 350 – 380 W – acest model este cel obisnuit, cu 1-2 pivoti si un recipient pentru 5-8 crenvursti. Este cel mai popular model pentru uz casnic. Are un pret accesibil si un consum mai redus de energie.

Aparat pentru hot dog de 450 – 750 W – este un dispozitiv profesional, mai performant, avand vasul de fierbere de diametru 200 mm si inaltimea de 140 mm. Tijele pentru chifle au inaltimea de 200 mm si diametrul de 25 mm. Termsotatul aparatului poate fi reglat intre 100 si 300 de grade C. De regula, acest aparat este folosit in restaurante, baruri sau localuri tip fast-food. Are un pret mult mai ridicat fata de modelele casnice.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aparatele pentru hot dog: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat pentru hot dog in functie de forma?

Aparatele pentru hot dog sunt de doua tipuri in functie de forma, astfel: clasic si compact.

Aparat pentru hot dog clasic – acest model este unul standard, avand un suport pe care sunt fixate recipientul pentru incalzirea crenvurstilor si pivotii pentru chifle. Este destul de stabil, avand dimensiuni reduse, putandu-se aseza fara probleme pe blatul din bucatarie.

Aparat pentru hot dog compact – este un model tip vintage, care poate prepara 2 bucati de hot dog, in acelasi timp. Are incorporate in el orificiile pentru incalzirea crenvurstilor si pentru chifle.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aparat pentru hot dog. Spor la cumparaturi!

Aparate pentru hot dog de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *