Cum alegi cel mai bun aparat de indosariat?

cel mai bun aparat de indosariatUn aparat de indosariere este foarte util atunci cand dorim sa ne punem ordine in documente, indiferent daca facem acest lucru acasa sau la serviciu. Totul poate fi realizat usor si intr-un timp scurt.

Ai o firma si ai nevoie sa-ti organizezi arhiva intr-un mod profesionist, intentionezi sa deschizi un centru de copiere? Atunci, in mod sigur trebuie sa achizitionezi un aparat de indosariere, ce iti poate face munca mult mai usoara.

Un asemenea dispozitiv este util atunci cand trebuie sa realizam un material pentru o prezentare de produse sau pentru o conferinta, pentru a concepe o brosura, un pliant, un proiect sau un curs.

Aparatul de indosariere a devenit sa fie folosit de foarte multa lume, de la oameni de afaceri la salariati care lucreaza la firme sau companii, la studenti sau profesori. Chiar daca informatizarea a dus la crearea de fisiere elctronice pe calculator, totusi datele primare ale institutiilor de stat sau private sunt arhivate in dosare.

Daca ai hotarat sa mergi in magazine sa achizitionezi un aparat de indosariere, atunci este recomandat sa stii anumite caracteristici ale acestuia, inainte de asta.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aparat de indosariat, potrivit pentru afacerea ta sau pentru uz personal.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele de îndosariat: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de indosariat in functie de tipul acestuia?

In magazine exista doua tipuri de aparate de indosariat: cu inele de prindere si termice.

Aparat de indosariere cu inele de prindere – acest model perforeaza colile de hartie si apoi prinderea lor se face cu ajutorul unor inele sau spirale din plastic sau metal. Procesul se face rapid, iar accesul la pagini se face usor. Este cel mai intalnit model de pe piata.

Aparat de indosariere termic – dispozitivul realizeaza indosarierea prin legarea termica a documentelor cu ajutorul unei rasine speciale. Este util pentru firmele care realizeaza proiecte de mare amploare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la aparatele de îndosariat: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de indosariat in functie de formatul colii de hartie?

Aparatul de indosariat poate fi folosit pentru diverse formate ale colii de hartie: pentru A4, A3 si A2.

Cele mai intalnite modele de aparate de indosariat sunt cele pentru coli A4, formatul clasic care poate fi introdus usor intr-un dosar sau mapa, pentru arhivare.

In cazul in care este nevoie de indosarierea unor formate mai mari, precum A3 sau A2, atunci este nevoie de un aparat mai complex si mai costisitor. Acesta se preteaza in activitatea de proiectare din diverse domenii, cum ar fi arhitectura, constructii, industria auto.

Vezi toate aparatele de îndosariat de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de indosariat in functie de capacitatea acestuia?

In functie de capacitatea colilor, un aparat de indosariere poate avea mai multe limite maxime: intre 50 – 100 de coli, 100 – 200 de coli, 200 – 300 de coli sau mai multe.

Pentru o utilizare redusa este indicat un aparat de indosaiere cu o capacitate de 50 – 100 de coli.

Cele mai frecvente modele intalnite sunt aparatele de indosariat care au o capacitate cuprinsa intre 100 si 200 de coli.

In cazul unor centre de copiere mari sunt recomandate aparate de indosariere cu capacitati sporite, de 300 – 400 de coli.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aparat de indosariat. Sport la cumparaturi!

Aparate de îndosariat de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *