Cum alegi cei mai buni senzori de miscare pentru controlul luminii?

cel-mai-bun-zenzor-miscareTot mai multi oameni folosesc senzorii de miscare pentru controlul luminii, fie din interior sau exterior. Aceasta varianta constituie o solutie moderna, care este usor de folosit si iti poate aduce economii la factura de energie electrica.

Astfel, senzorii de miscare pot fi montati la orice corp de iluminat si in orice incapere, indiferent ca este bucatarie, hol, baie debara sau garaj. Odata ce ai montat senzorii de miscare, lampile nu vor mai arde tot timpul sau noaptea, ci doar atunci cand este nevoie.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cei mai buni senzori de miscare pentru controlul luminii din casa ta, potriviti pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la senzorii de mișcare pentru controlul luminii: CLICK AICI.

Cum alegi cei mai buni senzori de miscare in functie de tipul acestora?

In functie de locul unde sunt amplasati sau de tehnologia folosita, senzorii de miscare pot fi de interior, de exterior, cu microunde, cu infrarosu sau cu fascicul de lumina.

Senzorii de miscare de interior

Acest model instalat pe o lampa actioneaza atunci cand intri in incapere si aprinde automat lumina. Acesta are si alte functii utile, precum stingere permanenta (pentru situatiile cand esti plecat de acasa) sau aprindere continua in functie de timpul dorit.

Este folosit de regula in holuri, in baie, bucatarie, garaj sau pe scari.

Senzorii de miscare de exterior

Acest tip de senzor poate fi instalat pe peretii exteriori ai casei sau apartamentului, putand detecta oameni si animale. Este utilizat de regula la case, atat in oras, cat si la tara. Ell poate detecta miscare pe distante relativ mari.

Este rezistent la intemperii, ploaie sau ninsoare si conditii meteo nefavorabile.

Profită de Reducerile actuale eMAG la senzorii de mișcare pentru controlul luminii: CLICK AICI.

Senzorii de miscare cu microunde

Produsul face parte din categoria senzorilor activi, care pot detecta orice miscare. Este recomnadat pentru corpurile de iluminat din interior.

Senzorii de miscare cu fascilul de lumina

Senzorul poate controla aprinderea becului, precum si intensitatea lui. Este util, spre exemplu, deasupra usii de la intrare.

Senzorii de miscare cu infrarosu

Acest model poate detecta caldura corpului uman si se declanseaza atunci cand cineva se apropie. Este indicat in exterior, montat pe peretele unei case, magazin sau garaj.

Vezi cei mai populari senzori de mișcare pentru controlul luminii de pe eMAG aflați la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cei mai buni senzori de miscare in functie de raza de actiune?

Trebuie sa stii ca senzorii de miscare pentru controlul luminii actioneaza pe diverse unghiuri.

Astfel, cei de interior pot detecta miscarea din orice directie (la 360 de grade).

In schimb, cei de exterior pot avea unghiuri de detectare cuprinse intre 130 si 360 de grade, in functie de model.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cei mai buni senzori de mișcare pentru controlul luminii: CLICK AICI.

Functii suplimentare pentru cei mai buni senzori de miscare

Exista modele de senzori de miscare care au diverse functii, precum posibilitatea reglarii intensitatii luminii sau conexiunea wireless.

Unele tipuri mai performante ofera conectarea senzorului la sistemul de alarma al casei sau cu camera video.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cei mai buni senzori de miscare pentru controlul luminii. Spor la cumparaturi!

Senzori de mișcare pentru controlul luminii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *