Cum alegi cea mai buna yala electromagnetica?

yala electromagneticaO yala electromagnetica este o incuietoare care se alimenteaza la 8 – 12 V si prezinta o mult mai mare siguranta fata de modelele clasice. Un astfel de mecanism se poate instala cu usurinta la orice usa de exterior, fie la blocuri, case sau la curti.

Este bine de stiut faptul ca o yala electromagnetica se poate deschide de la un buton din interior sau cu ajutorul unei chei obisnuite, care se introduce in brosca.

Pe piata poti intalni numeroase astfel de incuietori, insa este destul de dificil sa alegi una adecvata, mai ales pentru cei neinitiati.

De aceea, am realizat mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna yala electromagnetica, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la yala electromagnetica: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna yala electromagnetica in functie de utilizare?

Yalele electromagnetice pot fi de mai multe feluri in functie de utilizare, astfel: pentru usi de intrare, usi de vestiare, porti metalice etc.

Yala electromagnatica pentru usi de intrare – este o incuietoare ingropata si poate fi instalata pe dreapta sau pe stanga, dar si sus sau jos. Se foloseste la usi de exterior, la blocuri sau case. Ea se poate deschide prin apasarea unui buton din interior sau cu ajutorul unei chei care se introduce in broasca. Ramane deschisa atata timp cat se aplica o tensiune de 8 -12 V.

Yala electromagnetica pentru usi de vestiare – acest model este unul mai redus si poate fi montat cu usurinta pe usi de vestiare, sertare de birou etc. Este ideal pentru siguranta acestora. Dispune si de functia fail secure, care mentine incuietoarea blocata, in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica. Functioneaza pe un interval foarte larg de temperatura, intre -40 grade C si + 50 grade C. Are forta de retinere de 150 kgf.

Yala electromagnetica pentru porti metalice – poate fi un model prevazut cu butuc si cheie. Ea prezinta siguranta si o durata de viata indelungata. Dispune de un mecanism de blocare, cu o utilizare simpla. Se potriveste la orice tip de porti metalice cu profil patrat din metal, lemn, vinil.

Profită de Oferta actuală eMAG la yala electromagnetica: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna yala electromagnetica in functie de model?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei yale electromagnetice il reprezinta modelul care poate fi: standard sau cu cititor de card.

Yala electromagnetica standard – acest model este unul clasic cu broasca ingropata, care se utilizeaza la usi sau porti de exterior. Ea se poate utiliza la intrarea in blocuri, case sau curti. Dispune si de o parghie de deblocare pentru a ramane deschisa. Are un pret accesibil.

Yala electromagnetica cu cititor de card – este o incuietoare inteligenta care poate fi folosita la accesul in cladiri, blocuri sau birouri. Este confectionata din inox si este alimentata cu baterii tip AAA. Asigura un grad sporit de siguranta. Se poate deschide cu card sau cu cheia mecanica. Unele modele ofera si accesul prin intermediului amprentei sau a unui cod. Pretul este mult mai mare fata de varianta clasica.

Yala electromagnetica de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *