Cum alegi cea mai buna lanterna frontala?

cea-mai-buna-lanterna-frontalaO lanterna frontala este utila atat pentru pasionatii de drumetie, vanatoare sau pescuit, cat si pentru cei care au nevoie de lumina dupa lasarea intunericului, in casa sau in gradina.

De asemenea, o lanterna frontala este folosita si de alte profesii, cum ar fi medicii, minerii, arheologii, speologii sau cercetatorii. Insa, dispozitivul poate insemna un ajutor pentru oricine.

Pentru a gasi lanterna frontala ideala trebuie sa stii anumite caracteristici ale acesteia, precum puterea, autonomia bateriei, greutatea si posibilitatile de reglare ale fluxului luminos.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna lanterna frontala, potrivita nevoilor tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la lanternele frontale: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lanterna frontala in functie de domeniul de utilizare?

In magazine exista diverse tipuri de lanterne frontale, acestea fiind clasificate in functie de utilitatea acestora. Astfel, aceste produse sunt specifice pentru camping, pentru domeniu militar si tactic, medical, vanatoare si uz general.

In functie de activitatea ta, poti achizitiona o lanterna frontala care sa te ajute in special in munca ta, dar si in alte imprejurari. Pentru asta trebuie sa optezi pentru modelul potrivit.

Profită de Reducerile actuale eMAG la lanternele frontale: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lanterna frontala in functie de treptele de intensitate?

Trebuie sa stii ca o lanterna frontala dispune de mai multe trepte de intensitate luminoasa. Pe piata sunt modele cu diverse trepte, de la 1 la 11, in functie de nevoile tale.

Daca ai nevoie la locul de munca de diverse intensitati ale fasciculului luminos, atunci poti alege o lanterna frontala cu 4-5 trepte.

In caz ca te duci la vanatoare, intr-o expeditie, intr-o cercetare intr-o pestera, atunci ai nevoie de un fascilul concentrat si puternic, care sa poata lumina la distante mari, de 100-200 de metri. Atunci, poti opta pentru un model cu 7, 8, 10 sau 11 trepte de intensitate.

Pentru curte si gradina este recomandata o lanterna frontala cu 2-4 trepte de intensitate.

Vezi cele mai populare lanterne frontale de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lanterna frontala in functie de puterea fluxului luminos?

Daca mergi in drumetie sau te cazezi la cort in vacanta, poti alege o lanterna frontala cu 200-400 de lumeni.

In caz ca ai nevoie de un fascicul mai puternic in domeniul tau de activitate sau la vanatoare pe timp de noapte, atunci este indicat sa optezi pentru un model de 800-1000 de lumeni.

Pe piata exista lanterne frontale care au 2.000 si chiar 12.000 de lumeni, acestea din urma fiind utilizate in diverse activitati, precum vanatoare, speologie, minerit, arheologie, cercetare.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cea mai bună lanternă frontală: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lanterna frontala in functie de acumulatori?

In functie de nevoile tale, poti alege tipul de alimentare convenabil al lanternei frontale. Pentru uz general, poti opta pentru baterii normale, care pot fi schimbate dupa descarcare.

In schimb, exista si modele cu acumulatori reincarcabili, mai utili, in diverse domenii. Pentru asta este nevoie sa dispui de o sursa de energie electrica.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna lanterna frontala. Sport la cumparturi!

Lanterne frontale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *