Cum alegi cea mai buna perie de indreptat parul?

cea mai buna perie de indreptat parulPeria de indreptat parul este un aparat pentru ingrijirea coafurii, care nu trebuie sa lipseasca din dotarea niciunei femei. Acest dispozitiv este simplu de folosit, reprezentand o solutie la indemana pentru aranjarea parului.

In general, o perie electrica pentru par este numita generic “de indreptat”, insa ea poate fi utilizata si pentru alte operatii, precum ondularea si uscarea parului. Dispozitivul a devenit foarte popular in randul femeilor, datorita multiplelor avantaje, precum economia de timp si bani, fata de varianta deplasarii la un salon de cosmetica specializat.

O perie de indreptat parul poate fi folosita pentru a pieptana suvitele, fara a le deteriora, dar si pentru o descurcare rapida. Aceasta ofera parului elasticitate si stralucire, precum si posibilitatea realizarii unor ondulatii, dupa preferinte.

Alegerea unei perii de indreptat parul ofera femeilor o siguranta in plus pentru utilizare, existand sanse minime pentru a avea parte de arsuri accidentale ale podoabei capilare.

Modul de lucru pentru o perie de indreptat parul este extrem de simplu, de aceea produsul poate fi folosit zi de zi , fara sa apara niciun fel de probleme. Astfel, in doar 25-30 de minute, puteti avea coafura dorita, fara prea mult efort.

Totusi, inainte de amerge la cumparaturi, este bine sa stii anumite caracteristici ale periei de indreptat parul.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna perie de indreptat parul, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la periile de îndreptat părul: CLICK AICI.  

Cum alegi cea mai buna perie de indreptat parul in functie de tipul acesteia?

Pe piata sunt mai multe tipuri de perii de indreptat parul: cu rotor fix, rotativa si termica.

O perie de indreptat parul cu rotor fix asigura uscarea si coafarea intr-o perioada scurta de timp. Cu ajutorul acesteia se pot crea diverse stiluri de aranjare a parului.

Viteza si caldura pot fi reglate din aparat, creand o coafura straluctoare si eleganta.

O perie de indreptat parul rotativa adauga volum si miscare podoabei capilare, asigurandu-i protectia si revitalizarea. Dispozitivul se poate invarti in ambele directii, ajutand la realizarea a diverse stiluri si onduleuri elegante.

Peria de indreptat parul termica ofera uscare si stil, putand crea diverse stiluri ale coafurii tale.  Acest tip ofera mai mult volum, chiar pana la radacinile parului. Noua tehnologie folosita de acest model asigura distribuirea uniforma a caldurii, prevenind deterioarea firelor de par.

Profită de Reducerile actuale eMAG la periile de îndreptat părul: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna perie de indreptat parul in functie de utilitate?

In functie de utilitate, o perie electrica poate fi pentru indreptare, ondulare si uscare.

Unele produse sunt doar pentru indreptarea parului, altele pot realiza si uscarea.

Cele mai performante aparate pot fi utilizate pentru toate cele trei operatii.

Vezi cele mai populare perii de îndreptat părul de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna perie de indreptat parul in functie de caracteristicile tehnice?

Este bine sa stii ca modelele care au o putere scazuta, de 29 – 39 wati, sunt destinate doar pentru ondulare, fiind strict pentru uz casnic, dar ele nu ofera functia de aer cald.

Produsele care au o putere de 400 de wati ofera doua trepte de viteza si temperatura, ofera posibilitatea folosirii atat pe parul uscat, cat si pe cel umed. Acestea se pot utiliza pentru uscare si ondulare.

Cele mai bune perii electrice sunt cele cu puteri mai mari, spre exemplu intre 700 si 1.200 de wati, care asigura performante remarcabile. Cu acestea se poate crea parul drept, onduleuri sau bucle. Uscarea si coafarea se realizeaza rapid datorita puterii sporite a aparatului.

Acum putem spune ca esti pregatita pentru a-ti achizitiona cea mai buna perie de indreptat parul. Spor la cumparaturi!

Perii de îndreptat părul de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *