Cum alegi cea mai buna nivela laser?

cea mai buna nivela laserO nivela laser este un instrument de masura folosit in domeniul constructiilor si in amenajarile interioare. Cu acest dispozitiv se pot trasa linii orizontale si verticale cu o aliniere precisa si fara eroare a obiectelor dintr-o camera.

Nivela laser este utilizata in special de catre profesionisti, insa ea poate fi de real folos si in gospodaria oricarui are nevoie de o scula de top. Dispozitivul iti permite sa masori distante si sa concepi linii orizontale cu o acuratete deosebita.

Pentru diverse proiecte de design interior sau renovari de case si apartamente, nivela laser este un instrument indispensabil si eficient. Insa, inainte de a opta pentru o astfel de scula, este bine sa stii anumite carcateristici tehnice ale acesteia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna nivela laser, potrivita pentru nevoile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la nivelele laser: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna nivela laser in functie de tipul acesteia?

In functie de principiul de functionare al nivelei exista mai multe tipuri de dispozitive. Acestea pot avea semnalul laser trimis cu ajutorul unor linii, puncte sau la 360 de grade.

Pentru uz casnic este recomandata o nivela laser cu puncte sau cu linii, in functie de priceperea fiecaruia si de scopul folosirii dispozitivului.

De regula, o scula profesionala cu linii sau cu varianta rotativa la 360 de grade este destinata profesionistilor din domeniu. Aceste tipuri sunt ideale pentru lucrari si proiecte complexe, unde sunt necesare masuratori detaliate si de mare precizie.

Profită de Reducerile actuale eMAG la nivelele laser: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna nivela laser in functie de caracteristicile acesteia?

Atunci cand alegi o nivela laser trebuie sa tii cont de caracteristicile tehnice ale dispozitivului.

O scula performanta are o raza de actiune de 10-20 de metri si o precizie de 0,1-0,4 mm, insa aceasta este recomandata lucrarilor de mare amploare si care necesita o acuratete deosebita.

O nivela laser obisnuita, care poate fi folosita si acasa, are o distanta de masurare cuprinsa intre 3 si 7 metri si o precizie de 1-5 mm.

Vezi cele mai populare nivele laser de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna nivela laser in functie de clasa fasciculului?

Trebuie sa stii ca o nivela de acest tip dispune de un fascicul laser de o anumita clasa, care poate fi I, II, IIIA, IIIB si IV.

La clasele I si II intensitatea laserului este scazuta si poate provoca rani ochilor, daca fasciculul a ajuns din greseala in zona fetei, pentru o expunere de cateva secunde.

In cazul nivelelor laser cu clasele IIIA, IIIB si IV masurile de siguranta impotriva producerii unor accidente trebuie sa fie stricte, altfel exista pericolul realizarii unor rani sau iritatii grave, in special in zona ochilor.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cea mai bună nivelă laser: CLICK AICI.

Alte sfaturi la alegerea unei nivele laser

Pe piata exista astfel de scule, care au o garantie de 12 luni, insa este recomandat ca aceasta perioada sa fie de minimum 24 sau de 36 de luni.

Trebuie sa alegi un dispozitiv fabricat dintr-un material rezistent, care sa aiba o durabilitate sporita in timp.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna nivela laser. Spor la cumparaturi!

Nivele laser de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *