Cum alegi cea mai buna ghilotina?

cea-mai-buna-ghilotinaO ghilotina reprezinta un dispozitiv care te ajuta sa tai hartia sau fotografiile la dimensiunea dorita. Cu ajutorul acestui aparat poti realiza calendare, pliante, carduri sau carti de vizita.

De asemenea, o ghilotina pentru hartie are capacitatea sa taie fotografiile, colile de plastic si chiar carton. Inainte de ati achizitiona o ghilotina este bine sa stii cateva aspecte legate de caracteristicile dispozitivului, pentru a face o alegere ideala.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna ghilotina, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la ghilotine: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna ghilotina in functie de tipul acesteia?

Pe piata exista doua tipuri de ghilotine: manuale si automate.

O ghilotina manuala poate fi folosita acasa sau la birou. Cu ea poti taia coli de hartie sau fotografii, de diverse dimensiuni, cuprinse intre A5 si A3.

Ghilotina automata este utilizata intr-un centru de copire, tipografie sau atelier de productie. Acest dispozitiv este util pentru realizarea de pliante, carti de vizita, ecusoane sau alte materiale, la scara mai mare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la ghilotine: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna ghilotina in functie de dimensiuni?

Daca ai nevoie doar pentru a taia hartie sau fotografii, din cand in cand, la dimensiuni mici, atunci poti alege o ghilotina manuala normala. Dispozitivul este conceput pe masura dimensiunilor hartiei pe care vrei sa o decupezi si se poate aseza pe birou.

Pentru utilizare industriala, se folosesc ghilotinele automate de mari dimensiuni, unde se pot taia coli de format A3 sau B4. Acestea se monteaza de obicei pe o masa separata.

Vezi cele mai populare ghilotine de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna ghilotina in functie de capacitate?

Dintre caracteristicile importante ale unei ghilotine pentru hartie se numara capacitatea acesteia, care arata numarul de coli pe care le poate taia. Dispozitivele mai mici pot taia doar 10 coli, in timp cele aparatele automate pot decupa pana la 50 de foi la o utilizare.

Pentru a alege o ghilotina potrivita pentru activitatile tale, trebuie sa estimezi cat de des vei folosi aparatul si cate coli vei taia.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cea mai bună ghilotină: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna ghilotina in functie de materialul de taiat?

O ghilotina obisnuita poate taia coli de scris si hartie fotografica.

Daca ai nevoie sa tai si alte materiale, precum coli de plastic si carton, atunci trebuie sa verifici specificatiile tehnice ale ghilotinei pentru a vedea daca aceasta are aceste capacitati.

Cele mai avansate ghilotine pot taia cu o precizie milimetrica si materiale diverse. Unitatile de masura pot fi in centimetri si inchi.

Comandă-ți Acum online o ghilotină de calitate: CLICK AICI.

Durabilitatea celei mai bune ghilotine

De regula, modele simple sunt mai putin durabile, pe cand cele automate au o rezistenta mai mare in timp. Este bine sa verifici daca pentru modelul pe care vrei sa-l achizitionezi exista piese de schimb si unitati service pentru reparatii.

Alege o ghilotina cu o garantie de cel putin 24 de luni.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna ghilotina. Spor la cumparturi!

Ghilotine de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *