Cum alegi cea mai buna lavaliera?

microfon-lavaliera-emag-cele mai buneUn microfon lavaliera este un dispozitiv foarte popular folosit de prezentatori, artisti, muzicieni si persoane care nu isi utilizeaza mainile cu ocazia unui eveniment, spectacol sau in transmisiile de televiziune.

Este bine de stiut faptul ca un microfon lavaliera dispune de un transmitator si un receptor, iar sistemul de prindere este unul simplu, avand o clema care se poate monta foarte usor pe haine.

Indiferent ca este folosit la o conferinta, o prezentare de produse, intr-un studio de televiziune sau pe o scena de spectacole, un microfon lavaliera este invizivil si nu incurca vorbitorul in show-ulk sau.

Fara indoiala, lavaliera este cea mai buna metoda folosita in emisiunile TV sau in spectacole muzicale, datorita montarii usoare, sigure, fara sa incomodeze persoana care o foloseste.

Pe piata, vei intalni numeroase astfel de dispozitve, insa nu este asa de usor sa gasesti unul adecvat.

De aceea, in randurile de mai jos am realizat un ghid simplu care te va ajuta sa alegi cea mai buna lavaliera, potrivita pentru activitatea ta.

Lavalieră la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cea mai buna lavaliera in functie de tip?

Microfoanele lavaliera pot fi de doua feluri in functie de tipul acestora, astfel: cu fir sau wireless.

Microfon lavaliera cu fir – acest model dispune de un cablu prevazut cu jack audio de 3,5 mm, cu transmitator si receptor. Este utilizat la televiziuni, spectacole, conferinte, avand microfonul prins cu ajutorul unui clips. Cele doua dispozitive functioneaza cu baterii, fiind usor de folosit. Este compatibil cu majoritatea tipurilor de smartphone si permite inregistrarea vocala.

Microfon lavaliera wireless – este un dispozitiv care asigura transmisia sunetului fara fir, la distanta. Se poate folosi la diverse intalniri, conferinte, antrenamente sportive, spectacole, karaoke, televiziuni, posturi de radio. Are frecventa de lucru de 200.1 – 201.4 MHz. Este foarte simplu de montat, iar receptia este foarte buna, fara zgomot.

Lavalieră la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cea mai buna lavaliera in functie de model?

Microfoanele lavaliere pot fi de mai multe feluri in functie de model: simple, set cu 2 bucati etc.

Microfon lavaliera simplu – este un model standard care dispune de un transmitator si un receptor. Microfonul are clips de prindere si cablu jack audio de 3,5 mm. Distanta maxima la care poate fi folosit este de 20 de metri. Se poate intrebuinta la conferinte, spectacole, intalniri etc. Receiverul are un jack de 6,3 mm, iar cele doua dispozitiuve functioneaza cu baterii. Are un pret scazut.

Microfon lavaliera set 2 bucati – este un produs perfect pentru interviuri, conferinte, intalniri, manifestari sportive, unde este necesar dialogul dintre doua persoane. Cele doua lavaliere functioneaza pe diferite frecvente VHF, iar receptorul este dublu. Fiecare canal are controlul propriu al volumului.

Lavalieră la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *