Cum alegi cea mai buna hrana pentru caini?

Hrana pentru caini a ajuns sa fie foarte populara in randul proprietarilor de patrupede, ea oferind toate substantele necesare traiului de zi cu zi. Este esential sa stii ca aceste ingredinete sunt foarte diversificate, ele fiind diferentiale in functie de mai multe criterii, precum tip, talie sau varsta animalului.

Grija pentru patrupezi trebuie sa existe zilnic, iar un factor de baza il constituie hrana pentru caini, care permite o dezvoltare sanatoasa si mentinerea unei conditii fizice optime.

Pentru a avea un regim alimentar normal pentru animalul tau, este recomandat sa folosesi o hrana pentru caini adecvata acestora.

Pentru asta, va prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna hrana pentru caini, potrivita pentru animalul tau.

Vezi rapid o ofertă de preț la hrana pentru câini: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna hrana pentru caini in functie de tipul acesteia?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea hranei pentru caini este tipul acesteia. Exista doua feluri: hrana uscata si umeda.

Hrana uscata pentru caini – acest tip contine ingrediente de buna calitate (din carne sau legume). Exista diverse feluri, iar cel mai bun produs este cel premium, care asigura toate substantele necesare alimentatiei patrupedeului.

Hrana umeda pentru caini – aceasta este preferata de multi patrupezi, ea fiind mai apetisanta. Ea practic se gaseste sub forma de conserve de carne, putandu-se oferi la animalele de orice talie si rase.

Profită de Reducerile actuale eMAG la hrana pentru câini: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna hrana pentru caini in functie de varsta patrupedului?

Hrana pentru caini se imparte in functie de varsta patrupedului astfel: junior,  adult, senior. Aceste denumiri apar de ambalajul produselor.

Hrana pentru caini juniori – acest produs este conceput pentru animalele cu varsta de pana la un an. Poate fi hrana uscata si umeda.

Hrana pentru caini adulti – este indicata pentru patrupezii cu varste cuprinse intre 1 si 7 ani. Ofera toti nutrientii neceari pentru o viata sanatoasa a animalelor, indiferent de marime sau rasa.

Hrana pentru caini seniori – este optima pentru animalele cu varsta de peste 7 ani, putand fi folosita pentru orice rasa.

Vezi hrana pentru câini de pe eMAG aflată la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna hrana pentru caini in functie de talia animalului?

Hrana pentru caini este specifica in functie de marimea acestora: pentru talie mica, medie si mare.

Hrana pentru caini de talie mica – acest tip este specific pentru animalele cu greutatea maxima de 10 kg si cu varsta de peste 10 luni. El asigura mentinerea unei greutati optime.

Hrana pentru caini de talie medie – este pentru exemplare de pana la 25 de kg, de orice rasa.

Hrana pentru caini de talie mare – este recomandata pentru animalele adulte (dupa varsta de 15 luni), care au greutate cuprinsa intre 26 si 44 kg.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna hrana pentru caini. Spor la cumparaturi!

Hrană pentru câini de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *