Cum alegi cea mai buna hota fara evacuare?

cea mai buna hota fara evacuareO hota fara evacuare este o solutie eficienta in absorbtia mirosurilor produse de prepararea mancarurilor din bucatarie. Acest tip are si avantajul ca nu este nevoie de a mai sparge peretele si a monta un burlan spre exterior.

Astfel hota fara evacuare ventileaza aerul din camera si nu il elimina in afara casei, folosind metoda recircularii. In plus un filtru amplasat in interiorul dispozitivului va retine grasimea si murdaria, necesitand o inlocuire periodica.

In magazine vei intalni numeroase asemenea modele, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna hota fara evacuare, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la hotele fără evacuare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna hota fara evacuare in functie de capacitatea de absorbtie?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei hote fara evacuare il reprezinta capacitatea de absorbtie al aerului din bucatarie: de 200 – 400 mc/h, 500 – 800 mc/h.

Hota fara evacuare de 200 – 400 mc/h – un model cu 2 motoare are o capacitate de absorbtie de 350 mc/h si poate asigura un aer curat la bucatarie, la orice gatit. Este un model performant, unul dintre cele mai bune pentru uz casnic. Are 3 trepte de putere, dimensiuni reduse, astfel: 18 x 60 x 34 cm si un pret accesibil.

Hota fara evacuare de 500 – 800 mc/h – un model cu turbina dubla dispune de 3 trepte de putere. Are sistem de iluminare tip LED si o capacitate sporita de absorbtie a aburului din bucatarie, de pana la 786 mc/h. Are un pret mai ridicat fata de modelele cu puteri mai mici.

Profită de Oferta actuală eMAG la hotele fără evacuare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna hota fara evacuare in functie de tipul filtrului?

Hotele fara evacuare pot avea mai multe feluri de filtre, astfel: metalice, din aluminiu etc.

Hota fara evacuare cu filtru metalic – acest model are un aspect deosebit si o nota de distinctie. Filtrul este din inox foarte rezistent in timp, iar intreg sistemul are forma de piramida. Are 3 trepte de putere si o capacitate de absorbtie ridicata de pana la 400 mc/h. Poate fi folosit in bucatarii cu suprafata de pana la 27 metri patrati.

Hota fara evacuare cu filtru de aluminiu – acest model are 2 filtre de aluminiu care protejeaza cele 2 motoare, dispunand de 3 viteze. Are o putere de absorbtie de 361 mc/h si o eficienta sporita. Elimina complet mirosurile de mancare din bucatarie.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la hotele fără evacuare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna hota fara evacuare in functie de numarul de motoare?

Hotele fara evacuare pot fi impartite in functie de numarul de motoare: cu 1 sau cu 2 motoare.

Hota fara evacuare cu un motor – este un model standard, cu un pret accesibil. Poti alege un aparat cu puteri de absorbtie cuprinse intre 200 si 600 de mc/h, plus o clasa energetica performanta, pentru un consum redus de energie electrica.

Hota fara evacuare cu 2 motoare – acest model este mai puternic, el dispunand de 2 motoare. Are o recirculare eficienta, iar curatarea si intretinerea se face foarte usor.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna hota fara evacuare. Spor la cumparaturi!

Hote fără evacuare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *