Cum alegi cea mai buna forma de faguri?

cea mai buna forma de faguriO forma de faguri, care are si denumirile vafe sau gofre, reprezinta un produs foarte delicios de patiserie, care isi are originea in Franta si Belgia. Un asemenea preparat va fi foarte indragit si apreciat de catre intreaga familie, in special, la micul dejun.

Este bine de stiut faptul ca gospodinele sunt foarte incantate sa pregateasca dimineata, cu rapiditate, diverse forme de faguri/vafe.

In magazine vei intalnti numeroase tipuri de forme de faguri/ gofre, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care, in mod sigur, te va ajuta sa alegi cea mai buna forma de faguri/vafe/gofre, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la formele de faguri: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna forma de faguri in functie de preferinte?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea formelor de vafe il reprezinta preferintele tale. Astfel poti prepara gofre: tip inima, rotunde sau dreptunghiulare.

Forma de faguri/vafe/gofre tip inima – acest model are forma rotunda si poate prepara 5 vafe in forma de inima, la o singura preparare. Coacerea se face rapid, iar suprafata pe care se aseaza gofrele sunt neaderente. Aparatul prezinta un indicator luminos care se aprinde in momentul cand vafele sunt gata.

Forma de faguri/vafe/gofre patrate – acest model este unul simplu, care dispune de doua forme patrate pentru realizarea vafelor. Dispozitivul este confectionat din placi ceramice, asigurand temperatura optima pentru coacerea rapida a gofrelor. Si acest aparat dispune de un indicator luminos care avertizeaza, atunci cand s-a realizat coacerea. Un model mai ieftin are doar 2 platane, iar unul mai scump are 4.

Forma de faguri/vafe/gofre dreptunghiulare – este un model pe care se pot pregati 2 sau 4 vafe, concomitent, in functie de modelul ales. Dispune de un termostat reglabil, precum si de o suprafata antiaderenta. Procesul de coacere este complet controlat si nu exista pericolul sa arzi gofrele in aparat.

Profită de Oferta actuală eMAG la formele de faguri: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna forma de faguri in functie de puterea aparatului?

Cand  alegi forma vafelor, trebuie sa tii cont de puterea aparatului, care poate fi de: 700 – 1200 W, 1500 – 2200 W.

Forma de faguri/vafe/gofre la un aparat de 700 – 1200 W – acest model cu o asemenea putere, poate avea forme de faguri/vafe diferite, tip inima, patrata sau dreptunghiulara. Are avantajul ca are un consum mai redus de energie electrica fata de aparatele mai puternice, dar si un pret mai mic.

Forma de faguri/vafe/gofre la un aparat de 1500 – 2200 W – in cazul in care doresti un aparat mai puternic, capabil sa coaca mai repede si cu o capacitate de procesare mai mare. Poti alege un dispozitiv cu o putere mai mare, care poate avea forme diferite.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la formele de faguri: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna forma de faguri in functie de tipul aparatului?

Formele de vafe sunt intalnite la aparate clasice sau duble.

Forma de faguri/vafe/gofre la un aparat clasic – indiferent de forma de vafe/faguri aleasa, poti alege un model standard, cu 2 – 4 platane. Are un pret accesibil si un consum redus de energie electrica.

Forma de faguri/vafe/gofre la un aparat dublu – poti apela la un model dublu, care are o capacitate sporita de coacere a vafelor. Daca ai o familie numeroasa, atunci este recomandat sa alegi un astfel de aparat, care poate coace pana la 10 bucati de vafe, in acelasi timp.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune forme de faguri. Spor la cumparaturi!

Forme de faguri de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *