Cum alegi cel mai bun aparat gofre?

cel mai bun aparat gofreUn aparat pentru preparat gofre este un dispozitiv cu ajutorul caruia poti pregati un produs special de patiserie, care isi are originea in Franta si Belgia. La un mic dejun delicios poti servi cateva gofre cu gem, crema sau ciocolata.

Unei gospodine nu trebuie sa-i lipseasca din bucatarie un aparat gofre, care face adevarate miununi. Cu el poti pune pe masa intregii familii, in doar cateva minute, produse pufoase, simplu de preparat.

Pe piata exista numeroase modele de aparate pentru preparat gofre, de aceea este indicat sa stii mai multe despre caracteristicile acestora, inainte de a merge in magazine.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aparat pentru preparat gofre, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele de făcut gofre: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat gofre in functie de putere?

Un aspect important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui aparat gofre este puterea acestuia. Poate fi de: 700-1000 W, 1200-1500 W sau 2200 W.

Aparat gofre de 700-1000 W – este cel mai intalnit produs de pe piata, el putand pregati 2 gofre sub forma patrata sau dreptunghiulara (in functie de model). Are un pret accesibil si un consum redus de curent electric.

Aparat gofre de 1200-1500 W – el poate pregati 4 gofre in acelasi timp, avand suprafata de lucru confectionata din inox. Are un pret bun si o greutate redusa de 2,5 kg.

Aparat gofre de 2200 W – este unul dintre cele mai performante dispozitive de acest tip de pe piata. Cu el se pot prepara doua gofre in 2-4 minute, dispunand de suprafata antiaderenta si termostat. Suprafata de gatire este din fonta acoperita cu un strat antilipire. Placile unde se obtin gofrele au dimensiunile de 3 x 5 cm. Pretul este unul foarte ridicat.

Profită de Reducerile actuale eMAG la aparatele de făcut gofre: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat gofre in functie de tipul acestuia?

Aparatele pentru preparat gofre pot fi de doua feluri: simple sau duble.

Aparat gofre simplu – cu acest model poti prepara doua gofre, fie sub forma dreptunghiulara/patrata, fie rotunda. Este ideal pentru o familie obisnuita, care se delecteaza la micul dejun cu asemenea delicatese de patiserie.

Aparat gofre dublu – acest model este mai mare, el putand pregati in acelasi timp mai multe gofre. Spre exemplu, la cel cu doua forme rotunde se pot prepara 10 gofre sub forma de inimioara. In cazul dispozitivului dreptungiular, se coc 4 gofre concomitent.

Poate fi utilizat de o familie mai numeroasa sau atunci cand ai musafiri, insa el este folosit si in magazinele de specialitate.

Vezi toate aparatele de făcut gofre de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat gofre in functie de forma acestuia?

Poti alege un aparat pentru preparat gofre in functie de forma, astfel: rotund sau dreptunghiular.

Aparat gofre rotund – acest tip iti poate aduce pe masa gofre sub forma de inimioara, in doar cateva minute. Un dispozitiv normal poate fi montat pe blatul de la bucatarie, el avand greutatea de aproximativ 2,5 kg si dimensiuni reduse de 22 x 12 x 26 cm.

Aparat gofre dreptunghiular – daca preferi gofre dreptunghiulare, atunci poti achizitiona acest model, cu doua sau patru placi. Se manevreaza usor si este sigur de folosit. Unul cu 4 platane are urmatoarele dimensiuni: 26 x 34 x 11 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aparat de facut gofre. Spor la cumparaturi!

Aparate de făcut gofre de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *