Cum alegi cea mai buna broasca pentru usa?

broasca-pentru-usaO broasca pentru usa reprezinta practic principalul sistem de securitate al unei locuinte, el fiind intalnit peste tot in lume. De aceea, este recomandat sa acorzi o importanta deosebita acestei incuietori, in special pentru cele montate la intrare.

Fara indoiala, este bine de stiut faptul ca o broasca de usa trebuie sa fie compatibila cu locuinta si cu dimensiunile locasului unde se instaleaza.

Pe piata exista numeroase modele, dar este destul de complicat sa gasesti unul adecvat.

Pentru asta, am realizat mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna broasca pentru usa, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la broasca pentru usa: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna broasca pentru usa in functie de utilizare?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei broaste pentru usa il reprezinta utilizarea, care poate fi: pentru exterior sau pentru interior.

Broasca pentru usa de exterior – acest model este unul specific pentru usile de exterior, de la intrarea in casa sau apartament. Este fabricata din otel sau metal si dispune de o incuietoare cu cheie, potrivita pentru asigurarea locuintei. Este foarte rezistenta in timp, iar montarea se face destul de usor, cu ajutorul a doua holsuruburi. Modelul clasic are un pret accesibil.

Broasca pentru usa de interior – este un produs realizat din otel galvanizat si vopsita in camp electrostatic. Are zavorul confectionat dintr-un aliaj de zinc-crom. Este recomandat sa se masoare dimensiunile locasului din interiorul usii, inainte de a achizitiona broasca.

Profită de Oferta actuală eMAG la broasca pentru usa: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna broasca pentru usa in functie de tip?

O broasca pentru usa poate fi de mai multe feluri in functie de tip: pentru usi din PVC, aluminiu, lemn, metal etc.

Broasca pentru usa din PVC – este un produs care se intrebuinteaza la usile din PVC, avand diverse dimensiuni ale lungimii si grosimii. Acestea trebuie sa fie compatibile cu usa, pentru o functionare optima.

Broasca pentru usa din aluminiu – este o incuietoare care se poate monta la usile din aluminiu. Exista diferite modele, cu grosimi diferite, incepand de la 20 mm si pana la 35 mm.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la broasca pentru usa: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna broasca pentru usa in functie de material?

O broasca pentru usa poate fi de mai multe feluri in functie de material, astfel: din otel, din metal.

Broasca din otel pentru usa – este un model standard si o incuietoare clasica, foarte populara in randul utilizatorilor. Este simplu de instalat, are un pret scazut, dar gradul de protectie este mai scazut.

Broasca din metal pentru usa – poti alege un model cu multiple puncte de blocare, cu 4 role. Este utilizata pentru usile de la intrare, de exterior, asigurand o protectie si o siguranta maxima pentru locuinta. Are o blocare universala si se inchide cu cheia. Are un pret foarte ridicat fata de cele obisnuite.

Broasca pentru usa de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *