Cum alegi cea mai buna bara de tractiuni?

cea mai buna bara de tractiuniO bara de tractiuni reprezinta un aparat de gimanastica foarte util pentru sportivi, dar si pentru cei care doresc sa-ti mentina sanatatea prin exercitii fizice. Cu ajutorul acesteia se pot executa diverse miscari ale bratelor, flotari sau abdomene, in functie de tipul dispozitivului.

Materialul din care este confectionata o bara de tractiuni este otel inoxidabil, unul solid, rezistent, care asigura siguranta si stabilitate. Aparatul este de foarte buna calitate, iar zonele de prindere cu mana sunt acoperite cu un strat de protectie.

Pe piata exista diferite modele de bare de tractiuni, de aceea este destul de dificil sa gasesti un model adecvat. De aceea este recomandat ca inainte de a merge intr-un magazin, este bine sa stii mai multe detalii despre caracteristicile acestora.

Iti prezntam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna bara de tractiuni, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la barele de tracțiuni: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna bara de tractiuni in functie de greutatea suportata?

Barele de tractiuni pot suporta diverse greutati maxime, astfel: intre 51-100 kg, intre 101-200 kg.

Bara de tractiuni pentru greutati intre 51-100 kg – acest model este unul obisnuit, de exemplu poate fi o bara simpla cu fixare in tocul usii sau una multifunctionala. Este destinata pentru persoanele cu greutate redusa.

Bara de tractiuni pentru greutati intre 101-200 kg – pentru persoanele cu un fizic impresionant si cu o greutate mai mare este recomandata bara fixata pe un perete sau de tavan.

Profită de Reducerile actuale eMAG la barele de tracțiuni: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna bara de tractiuni in functie de tipul montajului?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei bare de tractiuni este tipul montajului. Poti opta pentru fixare: in tavan, pe usa, pe perete sau pe podea.

Bara de tractiuni cu fixare in tavan – este prinsa de tavan cu ajutorul unui suport. Este confectionata din otel, ea fiind recomandata pentru acasa si in salile de fitness si gimnastica.

Bara de tractiuni cu fixare pe usa – este telescopica, se monteaza pe tocul usii, fiind confectionata din otel inoxidabil. Suprafata de lucru poate fi reglabila, intre 62 si 95 cm.

Bara de tractiuni cu fixare pe perete – se monteaza pe un perete lateral si este destinata pentru dezvoltarea musculaturii abodomenului, bratelor si spatelui. Este robusta si are o fixare stabila.

Bara de tractiuni cu fixare pe podea – practic acest model este format din doua bare sub forma de U care se monteaza pe dusumea. Poate fi folosita acasa, in sala de fitness sau afara. Este simpla si eficienta si ajuta la arderea caloriilor.

Bara de tractiuni cu fixare pe spalier – prinderea se face rapid si usor. Bara are doua manere pentru toate tipurile de exercitii.

Vezi toate barele de tracțiuni de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna bara de tractiuni in functie de tip?

Barele de tractiuni pot fi de doua feluri in functie de tipul acestora: simple si modulare.

Bara de tractiuni simpla – este doar o bara care se fixeaza in tocul usii, fiind realizata din otel cromat. Permite un reglaj al lungimii intre 70 si 110 cm.

Bara de tractiuni modulara – este o bara multifunctionala pentru antrenarea musculaturii superioare a corpului. Are suport de prindere pe perete sau tavan si patru manere care ofera mai multe optiuni pentru exercitii.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna bara de tractiuni. Spor la cumparaturi!

Bare de tracțiuni de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

Sau unul din articolele din categoria: Aparate fitness profesionale.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *