Cum alegi cea mai buna banda de alergat electrica?

banda-de-alergata-electricaAi vrea sa faci sport dar nu prea poti sa ajungi la sala? Vrei sa te mentii in forma sau iti doresti sa slabesti? Vrei sa-ti achizitionezi o banda de alergat electrica si nu stii pe care sa o alegi? Atunci inseamna ca ai nimerit unde trebuie.

Daca vrei sa investesti in sanatatea ta si in aspectul tau fizic, te sfatuiesc sa incepi prin a-ti achizitiona o banda de alergat electrica de calitate. Cu ajutorul ei vei putea face cele mai de bune exercitii cardio, facandu-ti corpul sa se bucure de sanatate, vitalitate si o stare generala buna.

Achzitionarea unei benzi de alergat electrice necesita o investitie financiara destul de importanta, si de aceea iti recomand sa optezi doar pentru un model cu adevarat de calitate, astfel incat banii tai sa nu fie rispiti.

Pentru a recunoaste cea mai buna banda de alergat electrica iti propun sa tii cont de cateva sfaturi, simple dar utile.

Afla cum alegi cea mai buna banda de alergat electrica

Viteza maxima la care poate ajunge o banda de alergat electrica este oferita de motorul acesteia. Astfel, un motor de 2 CP poate oferi o viteza de pana la 10-12 km/h, asa cum un motor de 3 CP este ideal pentru o viteaza de pana la 20 km/h.

Bineinteles ca, o banda de alergat performanta, este dotata cu mai multe trepte de viteza, astfel incat sa se plieze pe asteptarile fiecarei persoane.

Suprafata de alergat este direct proportionala cu viteza maxima pe care o poate oferi. Astfel, pentru o viteza medie de 10 km/h suprafata de alergat ar trebui sa aiba dimensiunile de 130×45 cm.

Pentru a ingreuna exercitiile efectuate, poti modifica unghiul de inclinare.

De aceea, daca iti doresti mai mult decat niste exercitii de intretinere, alege o banda de alergat electrica ce prezinta posibilitatea modificarii ungiului de inclinare pana la 15%.

Pentru un grad crescut de confort, alege un model ce detine un sistem de amortizare bine pus la punct.

Monitorizarea atenta a rezultatelor se face cu ajutorul unei console speciale. Cea mai buna banda de alergat electrica dispune, asa cum este si normal, de o consola performanta, care nu doar ca arata distanta parcursa, viteza aleasa, unghiul de inclinare, pulsul si caloriile arse, ci ofera si posibilitatea setarii de programe speciale de alergat, in functie de necesitatile fiecaruia.

Benzi de alergat electrice la pret redus GASESTI AICI.

Banda de alergat electrica. Recomandari

 1. Banda de alergare electrica Techfit T3000

  Banda de alergare electrica Techfit T3000 reprezinta solutia ideala, fiind o banda de alergare compacta, stabila in timpul alergarii, rezistenta, suportand pana la 130 kg.

  Contine un motor de 2,5 CP, ce confera posibilitatea atingerii unei viteze de pana la 18 km/h.

  Reprezinta o banda de alergare perfecta pentru un antrenament cardio eficient, continand un sistem de inclinare ce poate fi ajustat motorizat in 16 trepte.

  Banda de alergare electrica Techfit T3000 este echipata cu 15 programe predefinite si cu un computer care afiseaza distanta, viteza, timpul, caloriile si pulsul, facilitand monitorizarea eficienta a antrenamentului. Computerul de bord permite stocarea informatiilor a 3 uilizatori diferiti.

  Dimensiunile benzii electrice de alergare Techfit T3000 sunt 179x75x135 cm, iar suprafata de alergare 46×130 cm.

  Contine un sistem de atenuare a socurilor, pentru protejarea genuchilor, iar posibilitatea de pliere duce la economisirea de spatiu important.

  Detalii si pret GASESTI AICI.

  Vezi video:

 2. Banda de alergat electrica FitTronic D500, Motor 3.0 CP, greutate suportata 140 kg, inclinatie automata 15%, viteza pana la 18km/h, pliabila, intrare USB si MP3 player, programe presetate

  Banda de alergat electrica FitTronic D500 insumeaza ultima tehnologie in materie de benzi.

  Prezinta un motor de 3 CP, ce asigura o viteza de pana la 18 km/h.

  Suporta o greutate de pana la 140 kg si o inclinatie de pana la 15%.

  Suprafata de alergare a benzii electrice FitTronic D500 este de 135 x 48 cm, iar display-ul LCD afiseaza viteza, distanta, timpul, caloriile, pulsul, inclinatia si cursa.

  Sistemul simplu de pliere, cu 2 pistoane autoblocante, duce la economisirea de spatiu important, nefiind nevoie de foarte mult spatiu pentru depozitare.

  Este o banda de alergare electrica sigura si silentioasa. Cheia magnetica din dotare permite oprirea imediata a benzii in cazul dezechilibrarii.

  Este dotata cu sistem de intrate MP3 Player USB, conferindu-ti astfel posibilitatea de a asculta muzica dorita in timpul efectuarii exercitiilor fizice.

  Detalii si pret GASESTI AICI.

 3. Banda de alergat electrica Actuell T2000i, functie body fat, greutate suportata 110kg, intrare mp3, senzori puls manual

  Banda de alergat electrica Actuell T2000i reprezinta o banda de alergat cu un raport calitate-pret foarte bun, fiind dotata cu motor de 1,5 CP, ce asigura o viteza de 0,8-12 Km/h.

  Confera posibilitatea de inclinare manuala pe 3 nivele.

  Este dotata cu cheie magnetica, ce permita oprirea imediata a benzii in cazul dezechilibrarii.

  Este o banda de alergat silentioasa, iar rotile de transport din dotare faciliteaza mutarea dintr-un loc intr-altul.

  Dimensiuni banda: 160*70*125 cm; dimensiuni suprafata alergare: 120*42 cm; greutate: 50 kg.

  Suporta o greutate de 110 Kg.

  Detalii si pret GASESTI AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *