Cum aleg cel mai bun motoburghiu?

cel-mai-bun-motoburghiuIn cazul in care ai nevoie sa sapi mai multe gropi pentru construirea unui gard sau pentru plantarea unor pomi, atunci solutia o reprezinta folosirea unui motoburghiu. Acest dispozitiv, denumit si foreza de pamant, poate fi utilizat atat in gospodarie, cat si in diverse lucrari industriale.

Dezvoltarea tehnologiei a dus la realizarea motoburghielor, niste echipamente care pot ajuta enorm la efectuarea gropilor, in special in domeniul constructiilor. Astfel, motoburghiul este un dispozitiv care duce la enomisirea timpului, in comparatie cu folosirea unor unelte clasice precum sapele, cazmalele sau lopetile.

Daca doresti sa cumperi un motoburghiu, atunci trebuie sa stii anumite caracteristici tehnice ale acestuia, pentru a fi compatibil cu lucrarile pe care intentionezi sa le executi.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun motoburghiu, potrivit pentru nevoile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la motoburghie: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun motoburghiu in functie de tipul acestuia?

Motoburghiele pot fi de doua tipuri: manuale si motorizate. In functie de lucrarile pe care le efectuati, puteti alege unul dintre cele doua feluri de unelte.

Un motoburghiu manual este o foreza de pamant care functioneaza doar prin forta bratelor. Acest lucru are drept consecinta faptul ca nu puteti realiza gauri prea adanci, ci doar unele pentru gradina proprie.

Un motoburghiu cu motor este mult mai puternic decat cea manual, putandu-se efectua gauri mai adanci de 30 de cm. Foreza de pamant motorizata are performante superioare, dar si un pret mai ridicat decat varianta manuala.

Profită de Reducerile actuale eMAG la motoburghie: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun motoburghiu in functie de tipul motorului?

In general, forezele de pamant sunt dotate cu motoare electrice sau cu motoare cu ardere interna. In cazul in care aveti nevoie de un motoburghiu in gospodarie, este recomandat unul cu motor electric, care este suficient pentru lucrarile din gradina.

Daca intentionati sa achizitionati un produs performant, profesional, atunci este indicat sa optati pentru un motoburghiu cu motor cu ardere interna. Aceste foreze folosesc benzina drept combustibil si ele sunt recomandate sa fie utilizate de persoane specializate in efectuarea lucrarilor de acest tip.

Vezi cele mai populare motoburghie de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun motoburghiu in functie de puterea motorului?

Un alt factor important in alegerea celui mai bun motoburghiu este cel legat de puterea motorului.

Daca folositi motoburghiul cu o frecventa medie, atunci este recomandat sa va indreptati spre un model cu un motor de putere de pana la 1600 W.

Pentru lucrari complexe, in special pe santierele de constructii, retele de gaze etc., atunci este indicat sa se achizitioneze motoburghie de 2000 W.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cel mai bun motoburghiu: CLICK AICI.

Alte caracteristici tehnice ale motoburghielor

In functie de felul lucrarilor, alegeti burghiul forezei potrivit, atat ca diametru cat si ca lungime. Pentru diverse activitati exista burghie speciale, cu diametre cuprinse intre 8 si 50 de centimetri.

Cele mai performante motoburghie dispun de anumite dotari suplimentare, cum ar fi sistemul de inlocuire al burghielor, viteza variabila, sistemul de inversare al sensului de rotatie si sistemul de franare Quick Stop.

Acum putem spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cel mai bun motoburghiu. Spor la cumparaturi!

Motoburghie de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *