Cum aleg cel mai bun kit de automatizare pentru porti?

cel mai bun kit de automatizare pentru portiUn kit de automatizare pentru porti este mijlocul ideal prin care poti intra cu masina in curte, fara a mai cobori de la volan. Epoca noilor tehnologii a dus la realizarea unei adevarate revolutii in toate domeniile de activitate.

Aceasta a ajuns practic in orice casa, iar un kit de automatizare pentru porti este un produs modern care poate fi la indemana oricui. Acum, acest sistem automat te poate ajuta foarte mult, el functionand indiferent de vremea de afara sau de anotimp.

Poti controla cu usurinta de la distanta deschiderea si inchiderea portilor, atunci cand ai nevoie sa le manevrezi, la venirea sau plecarea de acasa cu autoturismul. Sistemul poate fi ales in functie de tipul portilor tale si de mecanismul preferat.

Un kit de automatizare depinde de amplasamentul portii si de spatiul disponibil din curtea ta. Spre exemplu, poti alege un sistem in functie de tipul portilor si de modul de deschidere al acestora.

Inainte de a merge in magazine sau de a accesa un site specializat in astfel de produse, este bine sa urmezi cativa pasi obligatorii. In primul rand, trebuie sa tii cont de dimensiunea stalpilor pentru a stabili tipul adecvat al deschiderii si de spatiul disponibil.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun kit de automatizare pentru porti, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la kiturile de automatizare pentru porți: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun kit automatizare pentru porti in functie de tipul deschiderii?

In general, un kit de automatizare pentru porti poate fi: batant sau culisant.

Un kit de automatizare pentru porti batante reprezinta un sistem clasic in care deschiderea se poate face spre interior sau spre exterior. Acesta se poate aplica indiferent daca tu dispui de o singura poarta sau de doua, care se deschid una in stanga, iar cealalta in dreapta.

Un kit de automatizare pentru porti culisante poate constitui o varianta pentru tine, in cazul in care dispui de un spatiu disponibil. In acest caz, sistemul functioneaza diferit fata de modelul batant, poarta deplasandu-se intr-un singur sens pe o sina, care se prelungeste in interiorul curtii, paralel cu gardul.

Profită de Reducerile actuale eMAG la kiturile de automatizare pentru porți: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun kit automatizare pentru porti in functie de greutatea suportata?

Un factor important la alegerea unui kit de automatizare il reprezinta greutatea unui panou al portii. Trebuie verificat in instructiunile sistemului care este greutatea maxima admisa pentru ca motorul sa fie capabil sa deplaseze cu usurinta poarta.

Spre exemplu, un kit pentru o lungime a portii de pana la 2 metri, poate actiona o greutate de maximum 200 de kilograme.

Vezi cele mai populare kituri de automatizare pentru porți de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun kit automatizare pentru porti in functie de tipul motorului?

In functie de greutatea panoului portii tale, poti alege un motor cu o putere mai mica sau mai mare.

Un motor cu o putere electrica de 144 W poate deplasa un panou cu o greutate de 250 de kilograme.

Motoarele pentru porti batante pot fi de mai multe feluri: cu brate, cu operare pe cilindru (in general folosite pentru panouri cu greutate mare) si ingropate.

In cazul portilor culisante motorul are o singura aripa si se fixeaza pe sol, folosind un suport de prindere.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun kit de automatizare pentru porti. Spor la cumparaturi!

Kituri de automatizare pentru porți de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *