Cele mai calitative amplificatoare semnal wireless de pe eMAG

amplificator-semnal-wireless-emag1. Amplificator Semnal Wireless, WOWSTEP®, Range Extender Retea WiFi, 4 Antene cu Technologie MIMO, Retea 2.4 Hz, Transfer 300 Mbps, Conexiune WEP, WPA si WPA2, Slot LAN, Negru

Extender-ul Wi-Fi WowStep este prevazut cu 4 antene cu tehnologie MIMO, cate maresc raza de actiune a semnaluluipana la o distanta de 200 m.

Banda de frecventa de 2.4 Hz, cu rata de transfer de 300 Mbps, poate trece cu usurintaprin obstacole precum podele si pereti de beton, deci te ajuta sa elimini eficient zonele fara semnal.

Extender-ul Wi-fi WowStep este prevazut cu 3 functii: Repeater, Mod AP si Router. Modul Repeater este folosit pentru aextinde suprafata de acoperire a retelei Wi-Fi prin amplificarea semnalului din reteaua existenta. Modul AP (Acces Point) te ajuta sa extinzi zona de semnal prin conectarea la dispozitiv a unui cablului de retea din router.

In modul Router, dispozitivul functioneaza ca un router de sine statator. Extender-ul Wi-Fi WowStep suporta conectivitatea apana la 36 de dispozitive, precum smartphone-uri, televizoare smart, camere de supraveghere, lumini inteligente si altele.Astfel, toata familia se poate bucura de semnal rapid, fara intreruperi.

Configurarea extender-ului se face rapid. Daca routerul tau are functie WPS, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul WPSde pe extender ca sa stabilesti conexiunea. Chiar si fara functia WPS, poti sa faci configurarea in cativa pasi simpli. Conecteazaextender-ul la priza si urmeaza ghidul pe smartphone.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

2. Adaptor Wireless Extender Qeno® Amplificator Semnal Range Wifi, 2.4Ghz, 300 Mbps, 10M Acoperire, LAN Slot, Alb

Este practic si usor de utilizat. Amplificatorul, sau cu alte cuvinte, duplicatorul solutioneaza rapid si eficient intreruperile sau interferentele cauzate de un semnal wifi slab, din cadrul caminului dumneavoastra sau al firmei.

Asigura o conexiunerapida atat prin intermediul laptop-lui cat si smartphone-ului (Android, iOS, Windows), tablet PC, astfel că impacientarile datorate in trecut semnalului slab vor fi date uitarii.

Cu un design inovator, acest aparat wireless este practic si usor de montat de catre orice persoana.

Produsul are doua antene incorporate de 2dBi cu cip si ofera performante senzationale fara fir, rate de transmisie.

Cu ajutorul amplificatorului va puteti conecta la internet in locuri in care normal nu ati avea acces la internet.

Utilizati-l pentru a extinde domeniul retelei Wifi intr-o zona extinsa sau pentru a elimina zonele moarte datorita puterii reduse a semnalului.

Alte informatii: Reteaua WLAN de 2,4 GHz. Suporta modul de repetare fara fir si modul AP standard.Punct de acces wireless sau extensie de retea pentru a aduce WiFi la domiciliu, la birou sau la birou. Antene integrate. Securitate WLAN maxima cu WPA2, WPA si WEP (128/64).

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

3. Amplificator Semnal Retea Wireless, Vaxiuja®, transmisie 1200Mbps, Retea 2.4 GHz-5GHz, conexiune WPA si WPA2, Mod Repetor AP si Functia WPS, 4 antene externe, cu Port LAN, Negru

Extindeti acoperirea WiFi – Mareste acoperirea semnalului WiFi pana la 1292 ft. Extindeti gama Wi-Fi-ului dvs. cu banda dual AC1200, compatibila cu orice router / gateway / punct de acces (2,4 GHz – 300 Mbps / 5 GHz – 867 Mbps).

Eliminati zonele moarte WiFi – Bucurati-va de conexiune fara intarziere la orice tip de dispozitiv. Cele patru antene 2dBi restaureaza complet semnalul WiFi al routerului, chiar daca va aflati in coltul camerei, va puteti conecta la semnalul WiFi fara obstacole. Ar trebui instalat intre router si zona dorita.

Ramaneti conectat – Extindeti acoperirea pentru orice retea fara fir, router si dispozitive Wi-Fi, inclusiv Smartphone, dispozitive Tablet, laptop, desktop, Smart TV, TV BOX etc.

Repeater / AP Dual Working Mode, Mod Repeater – Utilizat pentru a extinde acoperirea WiFi a retelei wireless existente;

Mod AP – Utilizat pentru a acoperi reteaua cu fir la reteaua fara fir, are si un port Ethernet RJ45 in partea de jos, care poate fi utilizat ca port AP, conectat la router, acest extender WiFi poate actiona ca un punct de acces wireless.

Simplu de configurat – Poate extinde cu usurinta acoperireawireless prin apasarea butonului WPS. Sau pur si simplu configurati prin intermediul site-ului web al browserului (192.168.7.1) pe smartphone, tableta sau laptop (Dureaza doar 3-5 minute). Iar indicatorul sau inteligent de semnal va poate ajuta sa gasiti cea mai buna locatie pentru acoperirea wifi.

Nota:

  • Toate extensiile WiFi sunt proiectate pentru a creste sau imbunatati acoperirea WiFi, nu pentru a creste direct viteza.
  • Interfata LAN / WAN
  • Interfata poate fi conectata la un computer sau TV si la alte dispozitive de cablu de retea conectabile.
  • Acoperiti o suprafata mare-1292 de metri patrati
  • Nu va faceti griji cu privire la balcon sau garaj fara semnal, mai multe dispozitive pot fi conectate in acelasi timp, iar orificiile laterale pot disipa caldura fara blocaje.
  • Indicator de semnal inteligent
  • Indicatorul luminos flexibil va poate solicita starea corecta a conexiunii. Va permite sa va bucurati de semnalul WiFi in orice moment pe balcon, colt si curte cand navigati pe web.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *