Avantajele achitionarii unor ochelari progresivi!

ochelari progresiviOchelarii progresivi au scopul de a corecta vederea persoanelor cu probleme oculare, ei fiind special conceputi cu mai multe dioptrii. Acestia pot fi folositi atat pentru vederea la distanta, cat si pentru cea de aproape.

Mai trebuie specificat faptul ca niste ochelari progresivi au nevoie si de o perioada de acomodare pentru fiecare persoana in parte, deoarece ochii trebuie sa-si formeze un nou mecanism de focalizare, care poate dura pana la o luna de zile.

Daca ai probleme cu vederea si nu esti hotarat daca sa comanzi sau nu un astfel de produs performant, atunci poti parcurge randurile de mai jos pentru a afla care sunt avantajele achizitionarii unor ochelari progresivi!

Vezi rapid o ofertă de preț la ochelarii de vedere: CLICK AICI.

Conceputi pentru corectia vederii

Ochelarii progresivi sunt realizati special pentru corectia vederii persoanelor cu probleme, cu ajutorul unor lentile care contin o multitudine de dioptrii, folosite atat pentru distanta cat si pentru aproape.

Tranzitiile dintre campurile de progresie sunt invizibile pe lentile, nefind marcate in vreun fel, ceea ce permite o corectie remarcabila a vederii.

Poti vedea la distanta si aproape

Practic cu ajutorul unei perechi de ochelari progresivi poti vedea atat la distanta, cat si aproape, datorita dioptriilor speciale, care dispun de o ingemanare perfecta a zonelor de vizibilitate.

Profită de Oferta actuală eMAG la ochelarii de vedere: CLICK AICI.

Lentile speciale pentru orice distanta

Un avantaj major pentru ochelarii progresivi il constituie faptul ca au lentilele create pentru vizibilitate la orice distanta. Astfel, exista mai multe dioptrii incorporate, ce permit vederea la distanta, intermediar si aproape.

Lentilele sunt concepute cu dioptrii care includ mai multe zone, astfel: partea superioara sunt pentru vederea la distanta, cea de mijloc pentru o vizibilitate intermediara, iar cea de jos pentru aproape.

Vedere clara

Ochelarii progresivi te ajuta sa vezi clar si activeaza capacitatea vizuala naturala a ochilor, prevenind miopia, presbiopia si astigmatismul.

Protectie impotriva radiatiilor solare

Trebuie specificat faptul ca ochelarii progresivi pot beneficia de un tratament pe lentile, care sporesc confortul si protectia ochilor contra radiatiilor luminoase de la soare, dar si artificiale, precum cele provenite de la un monitor de calculator.

Durabilitate sporita in timp

Un alt avantaj pentru o pereche de ochelari progresivi il reprezinta faptul ca aceasta este foarte rezistenta si are o durabilitate sporita in timp.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la ochelarii de vedere: CLICK AICI.

In special, pentru persoanele cu probleme de vedere

Este bine de stiut ca niste ochelari progresivi sunt destinati persoanelor cu probleme de vedere, putandu-le imbunatati afectiunea, cu rezultate remarcabile.

Dar, ochelarii progresivi sunt recomandati, in special, celor care sufera de prezbiopie, asociata sau nu cu miopie, hipermetropie sau astigmatism.

Doar cu consultatie oftalmologica

Foarte important de stiut, pentru persoanele cu probleme de vedere si care doresc sa achizitioneze niste ochelari progresivi, este faptul ca acestia se pot realiza in urma unui consult oftalmologic de specialitate, intr-o clinica sau cabinet medical.

In urma acestei vizite la medic, poti sa iti comanzi o pereche de ochelari progresivi, adaptati pentru afectiunile tale oculare.

Acum putem spune ca ai cunostinta de avantajele achitionarii unor ochelari progresivi! Spor la cumparaturi!

Ochelari de vedere de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *