Cum alegi cei mai buni ochelari de protectie pentru calculator?

ochelari de protectie pentru calculatorIn conditiile in care foarte multa lume lucreaza la calculator, este recomandat ca oricine sa poarte ochelari de protectie, atunci cand se afla in fata unui PC sau laptop. Pentru a nu avea probleme cu vederea, este indicat sa folositi un astfel de produs.

Este bine de stiut faptul ca elevii, studentii, functionarii si diverse alte categorii de angajati care stau mult timp in fata ecranului monitorului, isi obosesc ochii, putand avea vedere incetosata, dureri de cap, dar si o oboseala generala.

Pentru a elimina aceste manifestari, medicii recomanda sa fie utilizati niste ochelari de protectie pentru calculator, solutia ideala pentru o sanatate optima.

In magazine, vei intalni numeroase asemenea modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cei mai buni ochelari de protectie pentru calculator, potriviti pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la ochelarii de protecție pentru calculator: CLICK AICI.

Cum alegi cei mai buni ochelari de protectie pentru calculator in functie de utilizatori?

Ochelarii de protectie pentru calculator sunt destinati mai multor categorii de persoane, astfel: pentru barbati, femei si copii. Trebuie specificat faptul ca exista si modele unisex pentru adulti.

Ochelari barbati pentru protectie calculator – sunt special conceputi pentru barbati, avand lentile de protectie pentru lucrul la calculator. Pot avea forma ovala sau rotunda, iar lentilele din plastic sunt transparente. Au o rama cu contur si pot avea diverse culori, dar sunt de preferat cele inchise, maro sau negru.

Ochelari dama pentru protectie calculator – sunt perfect realizati pentru femei, fiind un model standard. Insa, exista mai multe variante, precum cele cu contur, cu rama rotunda, ovala sau stil ochi de pisica. Culorile sunt multicolore si se aleg in functie de preferinte si forma fetei.

Ochelari protectie calculator pentru copii – acest model destinat copiilor are lentile de protectie pentru calculator, fara dioptrii. Este ideal pentru a proteja vederea celor mici, atunci cand se joaca sau lucreaza la calculator sau tableta. Apara ochii de undele toxice pentru retina, putand fi folositi si la tableta si smartphone. Exista rame colorate, atragatoare pentru copii.

Profită de Oferta actuală eMAG la ochelarii de protecție pentru calculator: CLICK AICI.

Cum alegi cei mai buni ochelari de protectie pentru calculator in functie de materialul ramei?

Ochelarii de protectie pentru calculator pot fi in functie de material de doua feluri: din plastic si din metal.

Ochelari protectie calculator din plastic – este un model standard, similar cu al ochelarilor de vedere, insa are doar lentile transparente fara dioptrii. Are o foarte buna rezistenta, fiind usor de purtat.

Ochleari protectie calculator din metal – acest model are o rama metalica, fiind delicati si eleganti. Insa ochelarii sunt mai pretentiosi, necesitand atentie la protejarea lor impotriva indoirii ramei, din greseala.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cei mai buni ochelari de protectie pentru calculator. Spor la cumparaturi!

Ochelari de protecție pentru calculator de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *