Avantaje – hota cu 2 motoare

Avantaje – hota cu 2 motoareO hota cu 2 motoare este un aparat electrocasnic foarte eficient in absorbtia tuturor mirosurilor, a aburului si a umezelii din bucatarie, in timpul pregatirii mancarurilor de catre gospodine.

Pentru a avea un dispozitiv performant, care sa faca fata in orice situatie, este recomandat sa fie achizitionata o hota cu 2 motoare, care este mult mai puternica decat varianta standard.

Indiferent de tipul de hota cu 2 motoare ales, cu evacuare sau cu recircularea aerului, aveti caracteristici tehnice superioare fata de modele obisnuite.

Iti prezentam mai jos care sunt principalele avantaje ale unei hote cu 2 motoare, aspecte care va pot convinge sa alegeti un astfel de model performant si de foarte buna calitate.

Vezi rapid o ofertă de preț la hotele cu 2 motoare: CLICK AICI.

Putere sporita de absorbtie a aerului

Cele 2 motoare ale hotei permite dispozitivului sa fie unul performant si cu o putere foarte mare de absorbtie a aerului, plin de mirosuri si aburi din bucatarie.

Mai multe trepte de viteza

Datorita faptului ca hota are mai multe trepte de viteza, poti regla puterea de absorbtie a aerului din bucatarie, in functie de mancarea pe care o gatesti.

Mediu sanatos in bucatarie

Datorita performantelor tehnice ridicate ale hotelor cu 2 motoare, in bucatarie aerul va fi unul proaspat, sanatos, fara mirosuri si aburi, provenite de la preparatele gatite pe aragaz.

Profită de Oferta actuală eMAG la hotele cu 2 motoare: CLICK AICI.

Posibilitatea alegerii tipului hotei adecvat

Hota cu 2 motoare ofera utilizatorilor posibilitatea alegerii tipului acesteia, in functie de preferinte si de spatiul disponibil din bucatarie: cu evacuare in exterior sau cu recircularea aerului.

Nivelul de zgomot este redus

O hota cu 2 motoare se incadreaza in normele de zgomot reglementate in Uniunea Europeana, similare cu ale unei camere de zi.

Posibilitatea alegerii hotei in functie de dimensiunile bucatariei

Expertii au calculat ca volumul incaperii unde se instaleaza hota trebuie inmultit cu 12, iar rezultatul trebuie sa fie cel putin egal cu valoarea capacitatii de absorbtie al aparatului.

Astfel, gama de hote cu 2 motoare ne permite sa alegem un produs cu o capacitate de absorbtie corespunzatoare, astfel incat volumul de aer reimprospatat sa fie corespunzator.

Clasa energetica performanta

Multe hote cu 2 motoare se incadreaza in clasele energetice de performanta (A++, A+ sau A), conferind un consum redus de energie electrica.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la hotele cu 2 motoare: CLICK AICI.

Aparat silentios

In ciuda faptului ca hota este prevazuta cu 2 motoare, ea este silentioasa si are o functionare excelenta, fara sa fie deranjanta pentru gospodina.

Design placut

O hota cu 2 motoare are un aspect placut, putandu-se integra perfect in bucatarie sau in structura mobilierului din acesta incapere.

Greutate redusa

O hota cu 2 motoare are o greutate mica, fiind usor de montat pe perete, deasupra aragazului unde se prepara mancarurile din bucatarie.

Acum putem spune ca ai cunostinta de avantajele hotelor cu 2 motoare. Spor la cumparaturi!

Hote cu 2 motoare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *