Amețelile în sarcină. Recomandări!

Amețelile în sarcină. RecomandăriÎn timpul sarcinii, în special în trimestrul al doilea, tensiunea arteriala adesea scade, deoarece uterul apasă pe vasele de sânge majore. Alimentarea cu sânge are, de asemenea, mai mult de lucru și uneori sângele poate să se adune în partea de jos a corpului, lăsând creierul cu o mică lipsă de oxigen pentru un timp scurt. Acești factori pot determina amețeala.

Recomandări:

  • Nu vă schimbați poziția brusc. Întotdeauna schimbați încet poziția din culcat în șezând și, apoi, în picioare. Aveți răbdare și concentrați-vă la ceea ce faceți.
  • Dacă trebuie să stați în picioare perioade lungi de timp, mișcați-vă și flexați mușchii pentru a vă asigura că sângele circulă.
  • Nu faceți băi fierbinți.
  • Dacă vă simțiți amețită, stați jos undeva în siguranță. Încercați să aplecați capul la genunchi până trece senzația.
  • Dacă aveți diabet, asigurați-vă că nivelul zahărului în sânge este bine controlat.

Sursa: ,,Nutriție și biotratamente de Phyllis A. Balch, o lucrare de mare valoare, pe care o recomand.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *