Top 5 motosape ieftine si bune 2018!

motosape ieftine si buneCauti o motosapa ieftina si buna ? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 motosape ieftine si bune 2018!”.

1. Motosapa, Rotakt, RO10, 1.7 CP

Motosapa Rotakt, RO10, 1.7 CP ocupa locul 1 in  ,,Top 5 motosape ieftine si bune 2018!”.

O motosapa Rotakt RO10 poate reprezenta oricand solutia optima si avantajoasa de achizitionare, in cazul in care sunteti in cautarea unor produse de acest tip. Despre acest produs putem spune ca ofera mereu o functionare eficienta si performanta, iar dumneavoastra veti observa cu siguranta acest lucru pe perioada utilizarii.

Motorul acestei motosape este in 2 timpi, iar combustibilul pentru alimentare este benzina. Tipul de pornire pentru aceasta motosapa este manual, iar prin utilizarea sa veti avea ocazia de a obtine rezultatele dorite in ceea ce priveste ingrijirea spatiilor din jurul casei sau a gradinii.

Totodata, aveti ocazia de a utiliza aceasta motosapa atat in jurul gospodarie, cat si pentru suprafetele mai mari de teren. Puterea motorului este de in 1,7 CP, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie o eficienta sporita si un consum avantajos de combustibil.

Aceasta motosapa va ofera ocazia de a utiliza doua freze in momentul in care veti dori sa afanati pamantul sau sa il pregatiti pentru cultivare. Capacitatea rezervorului de ulei este de 1,6 l, iar consumul de combustibil este de 0,6 l pe ora.

In ceea ce priveste viteza maxima, adica rotatiile pe minut ale acestei motosape, putem spune ca este 2800 rpm. De asemenea, aceasta motosapa este prevazuta cu o viteza, avand o latime de lucru maxima de 25 cm, iar adancimea de lucru de 20 cm.

Referitor la greutatea sa, aceasta este de 10 Kg, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a o utiliza in cele mai bune conditii, fara a intampina dificultati.

Persoanele ce au achizitionat deja aceasta motosapa Rotakt RO10 sunt pe deplin multumite de felul in care functioneaza. Este o motosapa simplu de utilizat, fiind in acelasi timp silentioasa pe perioada functionarii. Totodata, aceste persoane sunt multumite si de pretul de achizitionare a acestei motosape.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la  motosape: CLICK AICI.

2. Motosapa Heinner 139CC, 4CP, 3000 RPM

Motosapa Heinner 139CC, 4CP, 3000 RPM ocupa locul 2 in  ,,Top 5 motosape ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege o motosapa Heinner 139CC, veti avea ocazia de a beneficia mereu de o calitate optima, la un pret foarte avantajos. De asemenea, aceasta motosapa este simplu de utilizat, eficienta si compacta, ceea ce inseamna ca reprezinta oricand solutia optima pentru lucrarile agricole de afanare sau de pregatire a pamantului pentru cultivare.

Totodata, despre aceasta motosapa mai putem adauga ca este destinata in principal activitatilor de sapare, avand o adancime de lucru de maxim 24 cm. Totodata, acest produs este recomandat pentru lucrarile agricole din gradina, precum sapatul gradinii cu flori sau a culturilor de cartofi si porumb.

Cu siguranta veti avea ocazia de a utiliza acest produs si in alte situatii, oferind mereu o eficienta ideala. Motorul acestei motosape este unul de tip termic, iar alimentarea este pe benzina. Pornirea se va face manual, iar puterea motorului este de 4 CP.

In aceste conditii, vedem ca veti avea la dispozitie o eficient sporita pentru lucrarile agricole pe care planuiti sa le desfasurati. Aceasta motosapa are un numar de 4 freze si 16 lame. In ceea ce priveste capacitatea rezervorului pentru combustibil, putem adauga ca este de 1200 ml, iar cel pentru ulei este de 600 ml.

Viteza maxima de rotatie este de 3000 rpm, latimea de lucru de 36 cm, iar adancimea de lucru de 24 cm.

Are o greutate de 33 kg, ceea ce inseamna ca este robusta, oferind durabilitate si rezultate excelente pe perioada utilizarii.

Multe persoane au ales deja aceasta motosapa Heinner 139CC, fiind multumite pe deplin de faptul ca este usor de montat si de utilizat. De asemenea, aceste persoane ne recomanda aceasta motosapa si ca urmare a faptului ca au fost multumite de raportul calitate-pret. Astfel, este indicat sa luati si dumneavoastra in calcul aceasta varianta de achizitionare.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la  motosape: CLICK AICI.

3. Motosapa Ruris DAC 6000K, 6.5CP, 4 timpi, 83cm

Motosapa Ruris DAC 6000K ocupa locul 3 in  ,,Top 5 motosape ieftine si bune 2018!”.

Este indicat sa optati pentru o motosapa Ruris DAC 6000K, in cazul in care veti dori sa obtineti o performanta excelenta pe perioada utilizarii. In cazul in care veti face acest lucru, veti avea la dispozitie o eficienta superioara din toate punctele de vedere. De asemenea, acest produs este foarte simplu de utilizat, oferind mereu o calitate superioara, la un pret avantajos.

Caracteristicile tehnice ale unei motosape de acest tip va ofera ocazia de a utiliza un produs puternic, usor de manevrat si fiabil. In acest sens, putem aminti de motorul General Engine in 4 timp, sau de cutia de viteze cu 3 trepte, 2 inainte si 1 inapoi.

Totodata, pe perioada utilizarii aveti ocazia de a atasa anumite accesorii, ce vor usura lucrarile pe care le desfasurati. In functie de necesitatile pe care le aveti si de tipul lucrarilor desfasurate, veti avea ocazia de a utiliza accesoriile potrivite.

In acest sens, putem spune ca aceasta motosapa Ruris DAC 6000K permite atasarea unor accesorii, printre care putem aminti plugul cu o brazda, rarita, dispozitivul pentru scos cartofi, rotile metalice sau de cauciuc si nu in ultimul rand, o remorca ce suporta o sarcina de pana la 500 Kg.

Referitor la motor, motorul acestei motosape este in 4 timpi, iar alimentarea se face pe benzina.

In ceea ce priveste tipul de pornire, putem spune ca este unul manual, iar puterea motorului este de 3,5 CP.

Capacitatea rezervorului pentru combustibil este de 3 l, iar a celui pentru ulei de 0,95 l.

Referitor la greutate, greutatea unei motosape de acest tip este de 60 Kg, ceea ce inseamna ca este robusta, insa ofera o eficienta sporita pe perioada utilizarii.

Persoanele ce au ales deja o motosapa Ruris DAC 6000K sunt multumite de faptul ca acest produs este usor de asamblat si de utilizat. De asemenea, performanta este una ideala in raport cu pretul de achizitie.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la  motosape: CLICK AICI.

4. Motosapa Ruris 7088 + roti cauciuc + rarita + dispozitiv scos cartofi, 7 CP, 830 mm

Motosapa Ruris 7088 ocupa locul 4 in  ,,Top 5 motosape ieftine si bune 2018!”.

Odata ce veti opta pentru o motosapa Ruris 7088, veti avea ocazia de a descoperi o performanta ideala. Motorul acestei motosape este de 7 CP, ceea ce inseamna ca poate prelucra cu usurinta suprafete de pana la 5000 mp. In ceea ce priveste utilizarea, aveti ocazia de a obtine o medie de 500 mp pe ora si un consum de 0,6 l pe ora. Cu siguranta veti fi multumiti de aceste caracteristici si de tot ceea ce ofera aceasta motosapa pe perioada utilizarii.

Referitor la latimea de lucru a frezelor, putem spune ca este una reglabila, intre 560 si 830 mm, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a utiliza aceasta motosapa in conditii optime, obtinand rezultatele dorite.

Totodata, motosapa Ruris 7088 se recomanda a fi utilizata pe suprafetele deschise dar si pentru alte tipuri de culturi sau gradini inguste.

Despre cutia de viteze cu pinioane prevazuta cu 2 trepte inainte si 1 inapoi, putem spune ca permite reglarea turatiei frezelor pentru a marunti in conditii eficiente orice tip de sol.

Cu aceasta motosapa, indiferent de duritatea solului veti avea ocazia de a ajunge la o adancime de 200 mm. Motorul sau este unul puternic, iar cutia de viteze este cu doua pinioane 2+1.

Transmisia finala este realizata in baie de ulei, iar accesoriile unei motosape de acest tip va ofera ocazia de a o utiliza in conditii optime. Tipul motorului este in 4 timpi, iar alimentarea acestei motosape se realizeaza cu benzina.

Pornirea se va face manual, iar puterea motorului este de 7 CP.

Referitor la capacitatea rezervorului, capacitatea rezervorului de benzina a acestei motosape este de 3 l, iar capacitatea rezervorului de ulei este de 0,6 l. Consumul de combustibil este de 1,1 l/h, iar greutatea de 72 Kg.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la  motosape: CLICK AICI.

5. Motosapa Ruris 7099, 7 CP, 4 timpi, 83 cm + Roti de cauciuc, Rarita, Plug, Adaptor plug

Motosapa Ruris 7099 ocupa locul 5 in  ,,Top 5 motosape ieftine si bune 2018!”.

Daca veti alege o motosapa Ruris 7099 in momentul achizitionarii, veti lua cu siguranta decizia potrivita. Spunem acest lucru deoarece aceasta motosapa este dotata cu un motor de 7 CP si cu o cutie de viteze cu pinioane, 2 inainte si 1 inapoi.

Totodata, in cadrul acestei motosape putem aminti si de reductorul pe lanta, motosapa fiind una recomanda pentru o gama variata de activitati agricole si de gradinarit, pentru suprafete de pana la 5000 mp.

Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a dispune de o carcasa a reductorului confectionata din fonta nodulara, o particularitate ce ii ofera motosapei o greutate mai mare cu aproximativ 10 Kg. In aceste conditii, in momentul utilizarii acestei motosape veti avea ocazia de a va bucura de o stabilitate mai mare in operatiunile de sapare si de maruntire a pamantului, ajungand la adancimi de pana la 24 cm.

Datorita greutatii mai mari, dar si accesoriilor cu care este prevazuta, aceasta motosapa este recunoscuta pentru eficienta sa. Printre accesoriile cu care poate fi prevazuta aceasta motosapa putem aminti de rotile din cauciuc, rotile metalice si plugul, rarita, cultivatorul si dispozitivul pentru scos cartofi sau pentru transport cu remorca.

Motorul acestei motosape este unul puternic si fiabil, iar cutia cu viteze cu pinioane si reductorul din fonta recomanda aceasta motosapa ca fiind cea mai potrivita alegere in momentul achizitionarii. Utilizarea este una simpla si usoara, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati.

Astfel, este indicat sa optati pentru acest produs, pentru a gasi calitate si o eficienta maxima.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la  motosape: CLICK AICI.

Poate te intereseaa si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *