Top 5 boilere Tesy ieftine si bune 2018!

boiler tesyCauti boilere Tesy ieftine si bune? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 boilere Tesy ieftine si bune 2018!”.

1. Boiler electric Tesy BiLight SLIM GCV503820B11TSR, 2000 W, 50 L, 0.8 Mpa, 34 mm, Protectie anti-inghet

Boilerul electric Tesy BiLight SLIM GCV503820B11TSR, 2000 W, 50 L, 0.8 Mpa, 34 mm, Protectie anti-inghet ocupa locul 1 in  ,,Top 5 boilere Tesy ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti opta pentru un boiler electric Tesy BiLight SLIM GCV503820B11TSR veti avea ocazia de a descoperi produsul ideal pentru locuinta dumneavoastra. In acest sens, veti avea la dispozitie functia Piston Efect, despre care putem spune ca asigura o cantitate cu pana la 15% mai mare de apa calda. Despre noul design al duzei de apa rece, putem spune ca va crea un efect unic pentru a produce apa calda necesara. Optand pentru aceasta varianta de achizitionare, veti avea ocazia de a salva pana la 16% din energia de incalzire.

Acest lucru este posibil ca urmare a eliminarii puntii termice dintre corpul boilerului sistemul de prindere pe perete. Pe de alta parte, optand pentru acest produs, veti avea la dispozitie si intrerupatorul unic BiLight cu doua functii. Despre acest intrerupator, putem spune ca are doua moduri de operare, vizualizate prin schimbare culorii luminii panoului acestui boiler. In acest sens, putem spune ca modul de incalzire este indicat cu rosu, iar modul gata de utilizare est eindicat cu albastru.

De asemenea, despre aceste boiler, putem spune ca va pune la dispozitie si un termostat reglabil usor accesibil. Controlerul mecanic al temperaturii este instalat in partea de jos a acestui boiler si va permite reglarea temperaturii in functie de necesitatiel pe care le aveti. Despre punctele de setare putem spune ca sunt marcate in relief, ceea ce inseamna ca reglarea se va face in conditii optime.

Persoanele ce au ales un boiler electric Tesy BiLight SLIM GCV503820B11TSR sunt multumite de decizia luata in acest sens, si de faptul ca acest produs ofera avantaje multiple. Printre acestea putem aminti performanta, eficienta, calitatea si pretul avantajos platit in momentul achizitionarii.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la boilere Tesy: CLICK AICI.

2. Boiler electric vertical Tesy Anticalc GCV 3035 16D D06 TS2R, 1600 W, 30 l, 2 trepte de putere

Boilerul electric vertical Tesy Anticalc GCV 3035 16D D06 TS2R, 1600 W, 30 l, 2 trepte de putere ocupa locul 2 in  ,,Top 5 boilere Tesy ieftine si bune 2018!”.

Optand pentru un boiler electric vertical Tesy Anticalc GCV 3035 16D D06 TS2R veti avea la dispozitie o modalitate optima prin care veti beneficia de o functionare fiabila, si fara probleme. Acest boiler este ideal pentru orice locuinta, iar utilizarea sa este foarte simpla. Optand pentru acest produs, veti avea la dispozitie o suprafata marita si neteda a incalzitorului, cea despre care putem spune ca intarzie si limiteaza semnificativ procesul de depunere a calcarului.

In acest sens, veti avea posibilitatea de a va bucura de o utilizare optima pentru o perioada indelungata de timp. In alta ordine de idei, despre intrerupatorul electric al acestui boiler, putem spune ca este rezistent la apa si permite selectionarea a doua trepte de putere si viteza de incalzire si incarcare dorita. Astfel, veti obtine mereu o modalitate optima de utilizare a acestui boiler, ceea ce nu poate decat sa va bucure.

Totodata, acest boiler are un diametru de 38 cm, ceea ce inseamna ca este ideal chiar si pentru instalarea in spatii mai inguste. Despre elementul de incalzire al unui boiler de acest tip, putem spune ca functioneaza la o temperatura scazuta a suprafetei, ceea ce inseamna ca depunerea de calcar este limitata. Tehnologia Insutech, este cea care asigura o izolatie de inalta eficienta, iar pierderile termice sunt foarte scazute. Cu siguranta veti gasi un boiler Tesy ieftin si bun, in cazul in care veti alege aceasta varianta optima de achizitionare.

Despre persoanele ce au optat deja pentru un boiler electric vertical Tesy Anticalc GCV 3035 16D D06 TS2R putem spune ca sunt incantate de faptul ca acest produs functioneaza intr-un mod silentios, fiind de asemenea simplu de montat. Pe de alta parte, despre acest produs mai putem spune ca propune un raport avantajos calitate-pret in momentul achizitionarii.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la boilere Tesy: CLICK AICI.

3. Boiler electric Tesy BiLight GCV804420B11TSR, 2000 W, 80 l, 0.8 Mpa, 18 mm, Protectie anti-inghet

Boilerul electric Tesy BiLight GCV804420B11TSR, 2000 W, 80 l, 0.8 Mpa, 18 mm, Protectie anti-inghet ocupa locul 3 in  ,,Top 5 boilere Tesy ieftine si bune 2018!”.

Un boiler electric Tesy BiLight GCV804420B11TSR reprezinta o modalitate optima de achizitionare pentru care este indicat sa optati in cazul in care sunteti in cautarea unor produse de calitate din aceasta categorie. In acest sens, despre noul design al duzei de apa rece, putem spune ca va crea efectul unic Piston Effect, cel care asigura cu pana la 15% mai multa apa calda. De asemenea, optand pentru aceasta varianta de achizitionare, veti avea ocazia de a salva pana la 16% din energia de incalzire.

Acest lucru este posibil ca urmare a eliminarii puntii termice dintre corpul boilerului si sistemul de prindere pe perete. Optand pentru aceasta optiune de achizitionare, veti dispune si de intrerupatorul unic BiLight, despre care putem spune ca are doua functii. Acest intrerupator afiseaza culoarea rosie in momentul incalzirii si culoarea albastra in momentul in care este gata de utilizare, iar temperatura apei ajunge la valoarea setata.

Acest boiler, va pune la dispozitie si un termostat usor de reglat, ceea ce inseamna ca veti controla functionarea intr-un mod simplu si eficient. Asadar, veti obtine temperatura dorita in conditii optime, iar punctele de setare a temperaturii sunt marcate cu proeminente, pentru a oferi o setare facila. Asadar, in cazul in care veti lua in calcul aceasta optiune de achizitionare, veti avea ocazia de a gasi produsul dorit, pe care il puteti utiliza mereu in conditii optime.

Multe persoane au ales acest boiler electric Tesy BiLight GCV804420B11TSR si sunt multumite de tot ceea ce au obtinut. Aceste persoane ne spun ca utilizarea acestui boiler este una simpla si facila, propunand avantaje multiple in acest sens. Totodata, raportul calitate-pret reprezinta un alt motiv pentru care recomanda achizitionarea acestui produs.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la boilere Tesy: CLICK AICI.

4. Boiler electric vertical Tesy Modeco GCV 1004720 C21 TSR, 2000 W, 100 litri, Izolatie 32 mm, Tehnologie Insutech Plus

Boilerul electric vertical Tesy Modeco GCV 1004720 C21 TSR, 2000 W, 100 litri, Izolatie 32 mm, Tehnologie Insutech Plus ocupa locul 4 in  ,,Top 5 boilere Tesy ieftine si bune 2018!”.

Daca veti alege un boiler electric vertical Tesy Modeco GCV 1004720 C21 TSR in momentul achizitionarii, veti avea ocazia de a descoperi produsul ideal pentru locuinta dumneavoastra. Despre acest produs, putem spune ca este unul de o calitate superioara si propune mereu o utilizare optima. In acest sens, pe perioada folosirii veti avea la dispozitie tehnilogia Insutech, despre care putem spune ca propune o distribuire uniforma a izolatiei de poliuretan.

De asemenea, optand pentru aceasta varianta de achizitionare, veti avea ocazia de a reduce cu pana la 16% pierderile de energie, deoarece este eliminata puntea termica dintre boiler si sistemul de prindere. Optand pentru acest produs, veti beneficia si de un design inovativ al duzei de intrare a apei rece, ce va limita mixul de apa rece – apa calda, asigurand cu pana la 15% mai multa apa calda. Totodata, despre acest boiler, putem spune ca este prevazut si cu indicatorul BiLight, despre care putem spune ca indica cele doua moduri de operare ale boilerului.

In acest sens, putem spune ca lumina rosie indica incalzirea, iar lumina albastra indica faptul ca este gata de utilizare. Veti gasi cu siguranta produsul ideal pentru dumneavoastra, deoarece un boiler de acest tip, va functiona mereu in conditii optime. De asemenea, despre acest produs putem spune ca face parte din categoria boilerelor Tesy ieftine si bune, ceea ce inseamna ca aveti toate motivele sa luati in calcul aceasta varianta de achizitie.

Persoanele ce au ales un boiler electric vertical Tesy Modeco GCV 1004720 C21 TSR sunt multumite de faptul ca este usor de montat si ofera o eficienta pe perioada utilizarii. De asemenea, calitatea si performanta unui boiler de acest tip, reprezinta alte motive importante pentru care recomanda acest boiler.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la boilere Tesy: CLICK AICI.

5. Boiler termoelectric cu serpentina Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR, 2000 W, 80 l, 0.8 Mpa, 18 mm

Boilerul termoelectric cu serpentina Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR, 2000 W, 80 l, 0.8 Mpa, 18 mm ocupa locul 5 in  ,,Top 5 boilere Tesy ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti descoperi produsul dorit, in cazul in care veti alege un boiler termoelectric cu serpentina Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR. Despre acest produs, putem spune ca ofera avantaje multiple pe perioada utilizarii si veti observa cu siguranta acest lucru. In acest sens, veti dispune de efectul Piston, despre care putem spune ca reduce amestecul dintre apa rece si apa calda, asigurand in acest sens, o cantitate cu 15% mai mare de apa calda.

Pe de alta parte despre acest boiler, putem spune ca va reduce cu pana la 16% pierderea termica, deoarece inlatura puntea termica dintre rezervor si sistemul de prindere pe perete. Optand pentru aceasta varianta de achizitionare, veti avea la dispozitie un intrerupator BiLight, rezistent la umiditate si un indicator luminos On/Off. In acest sens, veti utiliza cu siguranta acest produs in conditii optime si veti avea la dispozitie avantaje multiple.

Totodata, veti dispune si de un termostat reglabil, despre care putem spune ca este simplu de utilizat si va ofera ocazia de a regla intr-un mod eficient temperatura apei. Acest boiler estep prevazut si cu serpentina, despre care putem spune ca reprezinta un sistem economic, eficient si sigur de producere a apei calde de consum. Optand pentru acest produs, veti gasi cu siguranta exact ceea ce va intereseaza, iar performanta si eficienta nu va lasa niciodata de dorit.

Despre persoanele ce au ales un boiler termoelectric cu serpentina Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR in momentul achizitionarii putem spune ca sunt multumite de decizia luata. Acest produs ofera beneficii multiple in ceea ce priveste calitatea, iar utilizarea sa este mereu una simpla si eficienta, propunand avantaje multiple.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la boilere Tesy: CLICK AICI.

 

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Writer Florin

Editor la Chibzuintza.RO, cu vasta experienta in mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *