Top 5 aragaze ieftine si bune 2018!

Cauti un aragaz ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 aragaze ieftine si bune 2018!”.

1. Aragaz Hansa FCGW51090, 4 Arzatoare, Gaz, 50 cm, Alb

Aragazul Hansa FCGW51090 ocupa locul 1 in ,,Top 5 aragaze ieftine si bune 2018!”.

Este un aragaz cu plita alimentata pe gaz, cu 4 arzatoare: 1 arzator mare, 1 arzatoar mic si 2 arzatoare normale.

Referitor la capacitatea cuptorului acestui aragaz ieftin si bun, aceasta este de 58 l, fiind un aragaz cu un cuptor destul de incapator.

Culoarea Aragazului Hansa FCGW51090 este alba, capacul metalic, emailat, cu curabilitate mare, iar dimensiunile 85 x 50 x 60 cm.

In ceea ce priveste consumul de energie, acest aragaz este incadrat in clasa de eficienta energetica A, fiind un aragaz economic.

Prepararea optima a carnii, mai ales a carnii de pasare, este asigurata de rotisorul integrat, functie ce permite prepararea carnii pana la obtinerea unei cruste crocante, aurii.  Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, producatorul recomandata folosirea concomitenta a rotisorului si a grillului sau folosirea grillului in paralel cu functia de incalzire in partea superioara (super rotisor).

Geamurile Aragazului Hansa FCGW51090 sunt din sticla, iar spre o curatare usoara, producatorul a conceput acest aragaz astfel incat geamurile sa poata fi demontate separat de usa, astfel ca nu vei mai fi nevoit sa demontezi usa pentru curatare, ceea usureaza semnificativ procesul de intretinere.

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest aragaz: fiabilitatea, pretul bun, faptul ca flacara are presiune, cuptorul coace bine, aspectul placut, cuptorul este suficient de incapator.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Aragaze: CLICK AICI.

2. Aragaz LDK 5060 WH, Gaz, 4 Arzatoare, Capac metalic, Siguranta, 50×60 cm, Alb

Aragazul LDK 5060 WH ocupa locul 2 in ,,Top 5 aragaze ieftine si bune 2018!”.

Este un aragaz de culoare alba, capabil a se integra in aproape orice decor, cu plita alimentata pe gaz, cu un numar de 4 arzatoare.

Cele 4 arzatoare sunt reprerentate de un arzator mare (2.6 kW), un arzator mic (1 kW) si 2 arzatoare de dimensiuni normale (1.5 kW).

Alimentarea cuptorului se face, de asemenea, cu gaz, capacitatea acestuia fiind de 51 l.

Referitor la accesorii, Aragazul LDK 5060 WH vine echipat cu capac metalic, 1 tava emailata si gratar pentru cuptor.

Este important de stiut si faptul ca vine echipat cu duze pentru GPL, preinstalate.

Are o greutate de 35 kg si dimensiunile 85 x 50 x 60 cm.

Pentru gatirea eficienta a preparatelor, cuptorul Aragazului LDK 5060 WH contine usa cu un geam dublu.

Instalarea sa este una sigura si eficienta, oferind siguranta impotriva scurgerii de gaze.

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest aragaz: cuptorul coace bine, fara sa arda alimentele, existenta duzelor pentru gaz preinstalate, este realizat din materiale bune, aspect placut.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Aragaze: CLICK AICI.

3. Aragaz Zanussi ZCG210M1WA, 4 Arzatoare, Gaz, Siguranta plita/cuptor, 50 cm, Alb

Aragazul Zanussi ZCG210M1WA ocupa locul 3 in ,,Top 5 aragaze ieftine si bune 2018!”.

Atat plita, cat si cuptorul sunt alimentate cu gaz.

Plita vine echipata cu 4 arzatoare, unul mare, cu o putere de 2,6 kw, unul mic, cu o putere de 1 kw, si  doua de dimensiuni normale, cu o putere de 2 kw.

Referitor la capacitatea cuptorului, acesta este foarte incapator, capacitatea lui fiind de 61 l.

Aragazul Zanussi ZCG210M1WA are culoare alba, fiind usor de integrat in decorul majoritatii bucatariilor, iar dimensiunle sunt 85 x 50 x 50 cm.

Formatul ingust al acestui aragaz ieftin si bun garanteaza integrarea usoara in orice loc din bucataria ta. In ciuda formatului ingust, Aragazul Zanussi ZCG210M1WA ofera acelasi spatiu la interior si functii de gatit ca un aragaz standard.

Arzatorul de gaz cu flacara pura reduce semnificativ timpul de asteptare pana la incalzirea vasului, astfel ca, daca faci parte din categoria persoanelor foarte ocupate, Aragazul Zanussi ZCG210M1WA reprezinta solutia ideala de achizitie, mai ales ca pretul este unul destul de avantajos, reprezentand o solutie ideala inclusiv pentru persoanele cu unu buget limitat.

Vine echipat si cu o functie speciala pentru a prepara PIZZA, functie ce asigura o temperatura potrivita pentru acest aliment, garantand ca rezultat o PIzza crocanta si gustoasa.

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest aragaz: functionare optima, vine la pachet cu duze pentru gaz, cuptorul coace foarte bine, plita functioneaza foarte bine, functionare optima a functiei pentru Pizza, pret bun, raportat la calitate.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Aragaze: CLICK AICI.

4. Aragaz Arctic UAM5512SL, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Dispozitiv siguranta, 50 cm, Alb

Aragazul Arctic UAM5512SL ocupa locul 4 in ,,Top 5 aragaze ieftine si bune 2018!”.

Are o plita cu 4 arzatoare, cu alimentare pe gaz, existand posibilitatea aprinderii electrice a arzatoarelor, prin folosirea functiei integrate in acest sens.

Referitor la cuptor, alimentarea acestuia se realizeaza, de asemenea, cu gaz, existand, ca si in cazul plitei, posibilitatea aprinderii electrice, cu ajutorul functiei speciale integrate.

Aragazul Arctic UAM5512SL vine echipat si cu functia de iluminare a cuptorului, menita a oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Multumita acestei functii, poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti cele mai  delicoase retete.

Vine echipat cu urmatoarele accesorii: capac metalic, tava, gratar cuptor si sertar inferior pentru vase.

Are culoarea alba si dimensiunile 85 x 50 x 50 cm, putandu-se integra foarte usor in aproape orice spatiu, atat datorita dimensiunilor, cat si designului exterior.

Aragazul Arctic UAM5512SL are integrata si functia Safety Plus, cu rol de a opri alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii, garantandu-ti utilizarea in deplina siguranta.

UTILIZATORII apreciaza in mode deosebit la acest aragaz: cuptorul coace uniform, existenta sertarului inferior pentru vase, pretul bun, raportat la calitate, aspect placut.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Aragaze: CLICK AICI.

5. Aragaz Gorenje GN51101AW, Gaz, 4 arzatoare, 55 l, Clasa A, Alb

Aragaz Gorenje GN51101AW ocupa locul 5 in ,,Top 5 aragaze ieftine si bune 2018!”.

Atat plita, cat si cuptorul se vor alimenta cu gaz, plita fiind echipata cu 4 arzatoare, 2 de dimensiuni normale, 1 arzator mic si 1 arzator mare, asigurand astfel folosirea optima a oalelor de diferite dimensiuni.

Puterea arzatoarelor este in felul urmator: arzator mic= 1 kw, arzator mare= 2,7 kw, arzatoare normale= 1,75 kw.

Referitor la cuptorul Aragazului Gorenje GN51101AW, dupa cum am precizat la inceputul prezentarii, acesta se alimenteaza cu gaz, avand o capacitate de 55 l, fapt pentru care il putem caracteriza drept un cuptor incapator. Cuptorul vine echipat cu Grill si Rotisor.

Ca si accesorii, avem: duze pentru GPL, gratar pentru cuptor, sertar inferior pentru vase si spatiu de depozitare sub cuptor.

Aragazului Gorenje GN51101AW are culoare alba, ceea ce ii creaza avantajul de a putea fi usor integrat in aproape orice decor.

Picioprusele ajustabile din dotare fac ca acest aragaz ieftin si bun sa fie usor de fixat, chiar si in locurile unde podeaua nu este prefect plana.

Tehnologia CoolDoors, ce carctarizeaza argazele Gorenje, face din acest aragaz un aragaz sigur si eficient din punct de vedere energetic.

Referitor la dimensiuni, Aragazului Gorenje GN51101AW are dimensiunile 85x50x60.5 cm.

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest aragaz urmatoarele: coace foarte bine, ochiurile se aprind foarte usor, flacara este mare, gratarele sunt asezate deasupra ochiurilor in asa fel incat sa poti pune pe ele vas cu diametrul foarte mic, jos are spatiu de depozitare care este destul de incapator, e un aragaz foarte robust, usa de la cuptor se inchide foarte bine, e din geam dublu si are o garnitura pe margine, accesorii de calitate, la fel ca si materialele din care este realizat aragazul.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Aragaze: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *