Top 3 ochelari de soare Ray-Ban pentru dama ieftini si buni 2018!

Cauti ochelari de soare pentru dama ieftini si buni? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 ochelari de soare Ray-Ban pentru dama ieftini si buni 2018!”.

1. Ochelari de soare de dama Ray-Ban RB4243 622 8G 49

Ochelarii de soare de dama Ray-Ban RB4243 622 8G 49 ocupa locul 1 in  ,,Top 3 ochelari de soare Ray-Ban pentru dama ieftini si buni 2018!”.

Sunt niste ochelari de soare pentru dama de inalta calitate, cu rama de coloare neagra si forma rotunda.

Avand in vedere forma acestor ochelari de soare Ray-Ban pentru dama, acestea sunt ideali mai ales pentru persoanele cu fata patrata, respectiv pentru persoanele cu fata ingusta si alungita. Forma rotunda a acestor ochelari de soare de dama inmoaie trasaturile mai dure ale chipului patrat, oferind senzatia de alungire discreta a look-ului.

Dupa cum am precizat mai devreme, ochelarii de soare de dama Ray-Ban RB4243 622 8G 49 sunt ideali si pentru persoanele cu fata ingusta si alungita, asta datorita faptului ca au capacitatea de a oferi contrabalans vizual pentru forma fetei.

Culoarea neagra a ramei face ca acesti ochelari de soare Ray-Ban pentru dama sa fie solutia potrivita pentru persoanele cu ochii frumosi, avand capacitatea de a-i scoate in evidenta.

Materialul remei este plastic, ceea ce face din ei niste ochelari usori, foarte confortabil de purtat.

Mai trebuie sa stii si faptul ca, daca culoare tenului tau este mai deschisa, acesti ochelari de soare se vor potrivi mai bine, asta deoarece cu cat contrastul dintre culoarea ramelor si nuanta tenului este mai mare, cu atat ochelarii vor fi mai potriviti.

Vin echipati cu lentile tip degrade, din acest motiv putandu-i descrie ca fiind niste ochelari versatili, potriviti pentru a fi purtati zilnic. Tototdata, referitor la tipul lentilelor, mai putem spune si ca lentilele tip degrade ofera un confort vizual ideal, fiind actualmente foarte populare.

Avand in vedere culoare gri a lentilelor acestor ochelari de soare Ray-Ban pentru dama, acestia reprezinta o solutie foarte buna pentru soferi, lentilele de culoare gri prezentand avantajul de a nu modifica foarte mult culorile naturale.

Îi poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la ochelarii de soare Ray-Ban pentru damă: CLICK AICI.

2. Ochelari Ray-Ban dama Mirrored Erika RB4171-601/55-54 negru Round

Ochelarii Ray-Ban dama Mirrored Erika RB4171-601/55-54 negru Round ocupa locul 2 in  ,,Top 3 ochelari de soare Ray-Ban pentru dama ieftini si buni 2018!”.

Reprezinta o pereche de ochelari Ray-Ban pentru dama de foarte buna calitate, avand capacitatea de a oferi o protectie excelenta impotriva razelor UV, fiind, asemenea, foarte utili in medii cu lumina puternica. Toate aceste avantaje se datoreaza lentilelor oglinda cu care vin echipati acesti ochelari.

Despre lentilele tip oglinda din componenta acestor ochelari Ray-Ban mai putem spune ca, datorita proprietatilor prezentate anterior, sunt folosite in mod special in sporturile de iarna – ski, snowboard – datorita faptului ca ofera confort si protectie superioara, chiar si in conditii de luminozitate puternica, provocata de reflectarea razelor de soare in stratul de zapada.

Forma rotunda a acestor ochelari Ray-Ban ii face sa fie perfecti pentru un stil nonconformist, eclectic, avand capacitatea de a atrage toate privirile.

Sunt ideali pentru persoanale cu fata ingusta si alungita, respectiv pentru persoanele cu fata patrata, avand capacitatea de a neutraliza trasaturile mai dure ale chipului patrat, respectiv de a oferi contrabalans vizual pentru forma fetei.

In cazul in care doresti sa ii folosesti in timpul condusului, iti aducem la cunostinta faptul ca nu reprezinta cea mai buna varianta, deoarece au lentilele de culoare galbena, aceasta culoare avand proprietatea de a distorsiona nuantele naturale. Insa, ochelarii de soare cu lentile galbene, cum sunt ochelarii Ray-Ban dama Mirrored Erika RB4171-601/55-54, reprezinta alegerea perfecta pentru piloti sau pentru cei care practica vanatoarea, tirul cu arcul sau cu pistolul. Acest lucru deoarece culoare galbena potenteaza contrastul, asa ca sunt de mare folos in activitati de acest tip, si nu numai.

Avand rama de culoare neagra, acesti ochelari Ray-Ban iti vor scoate ochii in evidenta si vor arata foarte bine in contrast cu un ten mai deschis.

Îi poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la ochelarii de soare Ray-Ban pentru damă: CLICK AICI.

3. Ochelari de soare de dama Ray-Ban RB4273 601 71 52

Ochelarii de soare de dama Ray-Ban RB4273 601 71 52 ocupa locul 3 in  ,,Top 3 ochelari de soare Ray-Ban pentru dama ieftini si buni 2018!”.

Sunt ochelari in stil Aviator, un design foarte popular, capabil de a adauga un plus de farmec la aproape orice tinuta, reprezentand alegerea ideala in cazul in care doresti sa iesi in evidenta. Stilul Aviator se refera doar la forma ramei, culoarea lentilei nefiind relevanta pentru incadrarea unei perechi de ochelari in acest stil.

Referitor la stiliul Aviator mai putem spune ca acest stil de ochelari de soare deriva din faptul ca au fost creati inca din 1936 special pentru piloti, datorita faptului ca protejau ochii si in lateral.

In ceea ce priveste culoarea lentilelor, aceasta este gri, facand ca acesti ochelari sa reprezinte cea mai buna alegere pentru cei care conduc masina, culoare gri a lentilelor distorsionand cel mai putin perceptia culorilor.

Totodata, prin utilizarea ochelarilor de soare de dama Ray-Ban RB4273 601 71 52, pe landa lipsa distorsionarii cromatice, te vei bucura si de avantajul unei instaurări întârziate a oboselii.

Tot referitor la lentile, se mai impune sa precizam ca acestea sunt in degrade. Acest lucru se traduce prin faptul ca, culoare lentilei prezinta un usor gradient intre partea superioara si baza, de regula nuanta fiind mai inchisa jos si mai deschisa la baza.

Degrade-ul cromatic ii face niste ochelari trendy, lentila in degrade fiind mai potenta din punct de vedere al sugestibilitatii estetice, in comparatie cu lentila uniforma.

Insa, pe langa aspectul estetic, lentilele in degrade au si o importanta functionalitate, ochelarii de soare cu astfel de lentile reprezentand varianta ideala in cazul in care schimbi des mediul de lucru sa de agrement. Ochelarii de soare cu lentile in degrade, cum sunt ochelarilor de soare de dama Ray-Ban RB4273 601 71 52, ii poti folosi cu succes atat in medii luminoase, cat si in medii mai putin luminoase.

Îi poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la ochelarii de soare Ray-Ban pentru damă: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *