Top 3 lansete feeder ieftine si bune 2018!

lansete feederCauti lansete feeder ieftine si bune? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 lansete feeder ieftine si bune 2018!”.

1. Lanseta Garbolino Practis Feeder 2,70m 10-35gr

Lanseta Garbolino Practis Feeder 2,70m 10-35gr ocupa locul 1 in  ,,Top 3 lansete feeder ieftine si bune 2018!”.

O  lanseta Garbolino Practis Feeder 2,70m 10-35gr ofera avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea, iar dumneavoastra, veti observa cu siguranta acest lucru. Despre o lanseta de acest tip, putem spune ca reprezinta optiunea ideala, pentru persoanele ce vor dori sa inceapa sa pescuiasca la feeder. Pe de alta parte, aceasta lanseta este una versatila, foarte bine echipata, ce permite abordarea iazurilor, raurilor si a carpodromurilor. Cu siguranta veti fi incantati de tot ceea ce ofera o laseta de acest tip, deoarece calitatea si rezistenta nu vor lasa niciodata de dorit.

Totodata despre aceasta lanseta mai putem spune ca este construita pe un blank de fibra de sticla cu doua tronsoane. In acest sens, putem aminti de tronsonul Practis Feeder 2,70 m si 3 tronsoane Practis Feeder 3,30 m. Pe de alta parte, putem adauga ca aceasta lanseta este prevazuta si cu doua varfuri interschimbabile din fibra de sticla de 1 oz si 1/2 oz. In alta ordine de idei, despre aceasta lanseta Practis Feeder de 2,70 m putem spune ca are o actiune de 10-35 gr si se va plia perfect pe orice stil de pescuit pentru distantele medii. Totodata, varianta de 3,30 m va permite o actiune de 20-80 gr si o puteti utiliza in cadrul unor lanseuri puternice.

Despre aceasta lanseta mai putem spune ca are un maner tubular cu mandrina concept Eva. Cu siguranta veti descoperi lanseta ideala pentru dumneavoastra in cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta optima si avantajoasa de achizitionare. De asemenea, despre o lanseta de acest tip putem adauga ca se incadreaza in categoria produselor ieftine si bune. Asadar, este indicat sa luati in calcul aceasta varianta avantajoasa de achizitionare in cazul in care veti dori sa va asigurati de faptul ca ati descoperit o lanseta Feeder ideala pentru dumneavoastra. Utilizarea este una simpla ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la lansete feeder: CLICK AICI.

2. Lanseta fibra de carbon Baracuda Evolution Feeder 3.6 A: 120 g

Lanseta fibra de carbon Baracuda Evolution Feeder 3.6 A: 120 g ocupa locul 2 in  ,,Top 3 lansete feeder ieftine si bune 2018!”.

Optand pentru o lanseta fibra de carbon Baracuda Evolution Feeder 3.6 A: 120 g veti avea siguranta faptului ca decizia luata este una potrivita din toate punctele de vedere. Spunem acest lucru deoarece performanta si calitatea oferita de o lanseta de acest tip reprezinta elemente importante pentru care ar trebui sa luati in calcul achizitionarea sa. Despre o lanseta de acest tip putem spune ca este din carbon, destinata pescuitului la feeder, fiind disponibila in doua variante de lungime de 3,6 m si de 3,9 m. Manerul acestei lansete este unul lung de pluta, avand de asemenea si inele T-Sic si 3 varfuri de schimb. Referitor la lungimea acestei lansete putem spune ca este de 3,6 m, iar actiunea este de tip A < 120 g.

Lungimea stransa a acestei lansete este de 124 cm, avand o greutate de 293 g. Tronsoanele sunt de tip 3+2vf, avand un numar de 13 inele. Materialul din care este creata aceasta laseta este carbonul, destinat pescuitului la feeder. Cu siguranta veti fi incantati de tot ceea ce ofera aceasta lanseta pe perioada utilizarii, fiind recunoscuta pentru calitatea sa. Odata ce veti alege aceasta optiune de achizitionare, va veti asigura de faptul ca ati selectat o lanseta ideala din toate punctele de vedere. Beneficiile si avantajele oferite de catre aceasta lanseta sunt multiple si veti avea ocazia de a o utiliza mereu in cele mai bune conditii, obtinand rezultatele dorite.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegeti acest produs este reprezentat de faptul ca face parte din categoria lansetelor feeder ieftine si bune. Asadar, in momentul in care veti alege o lanseta fibra de carbon Baracuda Evolution Feeder 3.6 A: 120 g veti sti sigur ca ati gasi raspunsul ideal pentru achizitionarea unei lansete. Asadar, este indicat sa aveti in vedere informatiile prezentate mai sus pentru a va bucura de toate beneficiile si avantajele oferit de aceasta lanseta. Facand acest lucru, veti observa pe perioada utilizarii ca investitia facuta se justifica pe deplin.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la lansete feeder: CLICK AICI.

3. Set Lanseta Feeder Pescuit Sportiv 3.00 m cu accesorii

Setul Lanseta Feeder Pescuit Sportiv 3.00 m cu accesorii ocupa locul 3 in  ,,Top 3 lansete feeder ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege un set Lanseta Feeder Pescuit Sportiv 3.00 m cu accesorii veti descoperi o modalitate optima prin care sa va bucurati de un pescuit placut. Despre lanseta inclusa in acest set, putem spune ca este ideala pentru un pescuit fin si de precizie. Pe de alta parte, despre aceasta laseta putem spune ca este potrivita pentru o utilizare in conditii optime. Calitatea si rezistenta nu va lasa niciodata de dorit ceea ce inseamna ca o puteti utiliza pentru o perioada indelungata. Odata ce veti alege aceasta varianta de achizitionare, veti avea ocazia de a utiliza aceasta lanseta pentru un pescuit sportiv iar rezultatele obtinute nu vor lasa niciodata de dorit.

In ceea ce priveste lungimea, aceasta lanseta are 3 m, iar lungimea de transport este de 100 cm. Greutatea acestei lansete este de 300 g, iar diametrul blank este de 30 mm. In cazul in care veti alege aceasta varianta de achizitionare, veti dispune de o calitate si o rezistenta ideala, ca urmare a faptului ca materialul din care este creata este carbonul. Referitor la puterea de aruncare pentru aceasta lanseta, putem specifica ca este de 80 g si de 120 g. Clasa de putere este Light, iar actiunea este de varf. Numarul de tronsoane este de 3 + 3 varfuri. Odata ce veti opta pentru aceasta varianta de achizitionare, veti observa in perioada urmatoare faptul ca decizia luata a fost una ideala din toate punctele de vedere.

Veti avea ocazia de a utiliza aceasta lanseta in conditii optime si nu veti intampina dificultati in acest sens. Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegeti aceasta lanseta este faptul ca face parte din categoria produselor ieftine si bune din acest domeniu. Un set Lanseta Feeder Pescuit Sportiv 3.00 m cu accesorii poate reprezenta oricand solutia optima de achizitionare in cazul in care sunteti in cautarea produselor potrivite. Asadar, este indicat sa optati petnru aceasta varianta de selectie pentru a va asigura ca ati gasit lanseta potrivita.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la lansete feeder: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Writer Florin

Editor la Chibzuintza.RO, cu vasta experienta in mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *