Despre ochelarii 3D, lumea vazuta altfel

ochelari-3dDaca ai vazut macar o singura data un film 3D, atunci cu siguranta ti-ai dori sa vezi cat mai multe, senzatia oferita fiind una incredibila.

De aceea, te sfatuiesc sa-ti achizitionezi o pereche de ochelari 3D. Acestia iti vor fi de real folos in acele momente in care doresti sa te bucuri de relaxare completa, atat la cinema cat si la tine acasa.

Prinde reducerile de sezon la ochelarii 3D: CLICK AICI.

Pentru ca sunt foarte laudate, pentru ca vin parca din viitor, televizoarele 3D cuceresc din ce in ce mai multe inimi, fiind tot mai des intalnite in casele romanilor.

Din pacate insa, nu toate modelele de televizoare 3D vin la pachet si cu ochelari 3D, sau cel putin nu cu ochelari 3D pentru intreaga famlie, asa ca este obligatoriu sa iti achizitionezi tu cateva perechi.

In functie de tipul televizorului, poti opta pentru ochelarii 3D clasici, asa numiti “pasivi”, pe care ii achizitionezi la preturi rezonabile si care iti ofera o experienta 3D destul de placuta, dar parca nu suficienta, sau pentru ochelarii 3D activi, bucurandu-te de o senzatie cu totul speciala.

Diferenta dintre ochelarii 3D pasivi si ochelarii 3D activi

Fiecare producator de televizoare fabrica si ochelarii 3D potriviti pentru tipul de tehnologie pe care il are incorporat produsul.

Exista doua tipuri de tehnologii 3D: tehnologia 3D pasiva si tehnologia 3D activa.

La tehnologia 3D activa imaginea pare sa aiba o profunzime mai accentuata. La televizoarele cu tehnologie 3D pasiva imaginea pare sa iasa din ecran.

Ca sa vizualizezi si sa intelegi efectele 3D, ai nevoie de ochelari 3D. Insa, nu poti folosi orice tip de ochelari 3D la televizorul tau . Ochelarii sunt adaptati tipului de tehnologie, activa sau pasiva.

Ochelarii 3D pasivi ii recunosti dupa aspectul asemanator ochelarilor de soare. Imaginea oferita de acestia este buna, dar unghiul de vizionare este limitat, de aproximativ 30 grade.

Prinde reducerile de sezon la ochelarii 3D pasivi: CLICK AICI.

Ochelarii 3D activi ii recunosti dupa faptul ca sunt mai voluminosi. Acestia asigura un unghi de vizionare larg, de aproape 180 grade, si o imagine mult mai intensa.

Folosind tehnologia “time sequential multiplexing”, acest timp de ochelari 3D ofera imagini diferite Full HD fiecarui ochi, astfel ca senzatia creata este una cu adevarat unica, in dinamica, facandu-te parte din ceea ce privesti.

Ochelari 3D activi de cea mai buna calitate gasesti  AICI.

Fie ca alegi sa-i folosesti la cinema sau acasa la un televizor 3D, efectul este acelasi.

Nu te multumi dor cu vizionarea unui film, ci fa-te parte din el, simtind orice emotie la cote maxime. Acest lucru este posibil doar cu ochelarii 3D. Achizitioneaza-ti chiar acum o pereche CLICK AICI.

Nu te priva de experienta oferita de o pereche de ochelari 3D de cea mai buna calitate. INTRA AICI si cumpara-ti o pereche.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *