De ce sa alegi un antivirus Bitdefender?

antivirus-BitdefenderLumea virtuala, pe langa lucrurile bune pe care le detine si le ofera, prezinta si cateva capcane care, in anumite circumstante, pot provoca dezastre.

Pentru a te proteja cat mai bine posibil de aceste capcane, ai nevoie, in primul rand, de un antivirus de calitate.

Daca dai o cautare pe Google gasesti diversi antivirusi, dar nu toti sunt buni sau nu toti sunt cei mai buni.

Daca esti in cautarea celui ai bun antivirus din intreaga lume, solutia este Bitdefender. Il recomanda nu doar pentru ca am auzit ca este bun, ci pentru ca il folosesc de ceva ani si nu m-a dezamagit niciodata.

Si cu mandrie o spun ca acest antivirus este un produs 100% romanesc. Bitdefender este folosit pe intreaga planeta, fiind foarte apreciat, cei mai mari experti in domeniu recomandandu-l.

Cateva momente din istoria antivirusului Bitdefender

Punctul de plecare este reprezentat de anul 2001, cand Bitdefender isi face aparitia in mod oficial.

Bitdefender a aparut pe fondul infiintarii de catre Florin Talpes si sotia lui Mariuca, in 1989, a firmei de IT Softwin. Datorita atacurilor cibernetice repetate, acestia s-au hotarat sa isi dezvolte singuri softuri pentru a se proteja.

Ajungand la un rezultat, Florin Talpes ofera produsul si altor firme, iar datorita calitatii sale devine cel mai cautat produs al firmei Softwin.

Ulterior, devine primul antivirus de pe planeta care ofera update inteligent, dupa care devine primul antivirus care include un firewall.

Evolueaza repede si ajunge in stadiul de a bloca noii virusi in timp real, nu doar de a reactiona la noi amenintari, pe masura ce acestea apar.

Tehnologia a evoluat foarte rapid, dar Bitdefendar s-a adaptat, oferind protectie de inalta calitate atat calculatoarelor, cat si smartphone-urilor.

Antivirus Bitdefender la un pret foarte bun gasesti: AICI.

Printre avantajele antivirusului Bitdefender

Antivirusul Bitdefender ofera protectie garantata impotriva unei game vaste de virusi.

Este important de stiut si faptul ca Bitdefender nu necesita configurare si prezinta o interfata prietenoasa. Acest lucru este foarte util mai ales pentru utilizatorii incepatori sau pentru cei care folosesc calculatorul dor pentru divertisment.

Antivirusul Bitdifender iti scaneaza in mod automat sistemul la intervale de timp specifice, astfel incat sa detecteze din timp problemele aparute.

Functia antiphishing este cea care permite blocarea tentativelor de frauda online.

Bitdefender foloseste tehnologia de scanare „in-the-cloud”, detectand foarte repede actiunile malware ce ruleaza pe computerul tau, de cele mai multe ori intr-un interval mai mic de 60 de secunde.

Foarte simplu de folosit, detinand comenzi intuitive, in pas cu noile necesitati si aparitii, antivirusul Bitdifender este o alegere pe care nu o vei regreta.

Ideal atat pentru persoanele care folosesc calculatorul acasa, cat si pentru cei care folosesc calculatorul la locul de munca, antivirusul Bitdefender nu te va dezamagi, de multe ori depasind asteptarile tale.

Da ca te intrebi de unde il poti achizitiona, la un pret foarte bun il gasesti: AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *