De ce este important sa-ti achizitionezi un aspirator silentios?

aspirator silentiosUn aspirator silentios reprezinta solutia ideala pentru realizarea unei curatenii ireprosabile in locuinta ta, dar si la nivel industrial, comercial, in spatii largi, precum magazine, restaurante, birouri, cladiri.

De multe ori esti pus in dificultate, atunci cand trebuie sa alegi un aspirator! Avansul tehnologiei a adus si in domeniul aparatelor electrocasnice performante deosebite.

Pentru a va convinge de ce este important sa-ti achizitionezi un aspirator silentios, am intocmit, in randurile de mai jos, o lista cu principalele avantaje si caracteristici tehnice superioare, pe care acesta le are fata de modelele clasice.

Vezi rapid o ofertă de preț la aspiratoare silențioase: CLICK AICI.

Putere mare de aspirare

Un aspirator silentios prezinta o mare putere de colectare a prafului, dispunand de o tehnologie avansata, de ultima generatie. Cu un asemenea aparat electrocasnic vei fi sigur ca vei avea o locuinta curata, iar totul se va realiza intr-un timp scurt, datorita performantelor sale.

Nivelul de zgomot redus

Un avantaj foarte important pentru un aspirator silentios este faptul ca zgomotul produs de catre aparat este unul redus in comparatie cu dispozitivele obisnuite, cuprins intre 61 si 66 decibeli.

Aceasta caracteristica este remarcabila, deoarece membri de familie sau vecinii nu vor fi afectati de zgomotul redus, ei putandu-si desfasura activitatile normal, in timpul efectuarii curateniei cu ajutorul unui aspirator silentios.

Filtre de mare eficienta

Trebuie specificat ca un aspirator silentios dispune de un filtru de calitate superioara, el fiind capabil sa retina toate impuritatile si praful.

Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru praful din interior, datorita filtrului performant, nefiind nevoie sa il inlocuiesti destul de des, ca in cazul unui aparat obisnuit.

Profită de Oferta actuală eMAG la aspiratoare silențioase: CLICK AICI.

Design ergonomic

Aspiratorul silentios este un aparat care dispune de un design ergonomic, modern, capabil sa se deplaseze cu usurinta in orice directie, datorita rotilor sale multidirectionale.

Miscarea aparatului este facila, ajutand la realizarea unei curatenii impecabile in locuinta ta, intr-un timp mult mai scurt fata de modelele clasice.

Clasa energetica A

Un aspirator silentios este un aparat care face parte din clasa energetica A, avand un consum de energie electrica redus, in comparatie cu alte dispozitive din aceeasi gama.

Cablu de alimentare lung

Un beneficiu important pentru un aspirator silentios il reprezinta faptul ca el este prevazut cu un cablu de alimentare foarte lung, comparativ cu modelele clasice, cuprins intre 10 si 15 metri.

Astfel, in cazul in care ai de aspirat o suprafata mai mare, in camere spatioase, nu iti vei mai face probleme legate de mutarea aparatului intr-o alta priza sau de folosirea unor prelungitoare incomode.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aspiratoare silențioase: CLICK AICI.

Utilizare indelungata

Datorita faptului ca dispune de performante tehnice avansate si un motor puternic, aspiratorul silentios va putea fi folosit o perioada lunga de timp, iar durata sa de functionare va fi mult mai mare fata de modelele standard, pe care le gasesti in magazine.

Saci de colectare de inalta calitate

Sacii de colectare a impuritatilor ai unui aspirator silentios sunt extrem de eficienti, impiedicand iesirea sub nicio forma a prafului din ei. Etansarea lor este perfecta, iar curatenia din locuinta ta se realizeaza perfect, fara griji.

Acum putem spune ca stii de ce este important sa-ti achizitionezi un aspirator silentios. Spor la cumparaturi!

Aspiratoare silențioase de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *