Cum deosebesti un parfum original de unul contrafacut?

parfum originalUn parfum original miroase superb, este pus intr-o sticulta impecabila si are un ambalaj perfect. Pe langa toate astea, are un pret ridicat, similar cu acela din magazinul sau site-ul marcii internationale.

Pentru a sti daca un parfum este original si de a-l deosebi de unul contrafacut, am intocmit un ghid care te va ajuta sa distingi acest lucru cu usrinta, facand doar cateva verificari.

Atentie, chiar daca o singura verificare (sau mai multe) nu corespunde, atunci produsul pe care il aveti in fata este un fals!

Verifica incriptionarea corecta a numelui marcii

Numele unui parfum original trebuie sa scris impecabil, cu acelasi fel de litere si marime, ca pe site-ul oficial al brandului.

Pe un parfum contrafacut vei putea gasi greseli ale numelui marcii, adaugiri sau chiar litere in plus sau lipsa.

Vezi rapid o ofertă de preț la parfumurile originale: CLICK AICI.

Verifica codul de bare (EAN, UPC)

Codul de bare trebuie sa fie inscriptionat pe cutie si pe sticla, el fiind acelasi. Poti verifica veridicitatea codului de bare pe site-ul eandata.com, unde dupa introducerea codului de bare ti se va spune daca acesta este corect, precum si numele produsului, cantitatea si tara de origine.

Daca ai cumparat si constati ca EAN sau UPS este fals poti returna produsul.

Verifica daca are inscriptionat codul produsului (Batch Code)

La un parfum original codul produsului se afla stantat pe cutie, dar si pe sticla. La multe parfumuri contrafacute acest cod nu apare pe ambalaj sau poate fi unul fals.

Exista mai multe site-uri unde se poate verifica un cod al prodului de la brandurile cele mai importante din lume. Poti verifica pe checkcosmetics.net, checkfresh.com si atunci poti sti daca produsul este autentic sau nu.

Profită de Reducerile actuale eMAG la parfumurile originale: CLICK AICI.

Verifica ambalajul si folia

Daca verificati pe site-ul oficial al bradului, o sa observati ca la un parfum original pe cutie vei gasi marca, codul de bare, codul de produs, cantitatea si alte informatii, care sunt asezate intotdeauna la fel la toate tipurile.

Folia de pe ambalaj este asezata si lipita perfect, fara niciun fel de defect de fabricatie.

La un parfum contrafacut, pe cutie o sa vedeti inscriptiile asezate in cu totul alte locuri sau dreptunghiul codului de bare diferit ca marime, codul de produs scris in alta parte, iar folia lipsa sau lipita defectuos.

Apelati doar la magazinele specializate

Cumpara un parfum original dintr-un magazin al brandului sau dintr-unul care este distribuitor autorizat de marca respectiva. In asemenea spatii vei gasi produsul asezat pe suporturi inscriptionate cu numele brandului, precum si materiale promotionale oficiale.

Nu cumpara din magazine care nu sunt de incredere, din piata sau de pe strada.

Vezi toate parfumurile originale de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Pretul similar cu cel dintr-un magazin al brandului

Pretul unui parfum original este similar cu produsul care se gaseste pe site-ul oficial al brandului respectiv. Verificati pe pagina de pe internet a marcii si apoi daca in magazin ati gasit un pret mult mai mic, atunci produsul este fals.

Sticla parfumului este impecabila

Sticla unui parfum original are o forma perfecta, fara imperfectiuni. Toate laturile sunt uniforme, drepte, fara niciun fel de defecte. Orice deficienta observata la un flacon va indica faptul ca parfumul este contrafacut.

Acum ai toate informatiile pentru a putea face deosebire intre un parfum original si unul contrafacut.

Parfumuri originale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *