Cum alegi corpuri de iluminat moderne?

corp-iluminat-modern-plafonieraDezvoltarea societatii din secolul al XXI-lea a impulsionat gama corpurilor de iluminat moderne. Din ce in ce mai mult oamenii isi doresc sa-si amenajeze locuintele in stilul propriu, personalizat, in care corpurile de iluminat moderne sa-si puna amprenta pe atmosfera incaperilor.

Existenta unei varietati de corpuri de iluminat moderne face dificila misiunea unei persoane de a alege astfel de obiecte de interior, care sa imbine placutul cu utilul.

Corpurile de iluminat moderne constituie o solutie care poate contribui la crearea unei imagini deosebite din punct de vedere al design-ului incapererii. De aceea, lustrele, aplicele sau spoturile ajuta la realizarea unui spatiu propice relaxarii si destinderii.

Va prezentam mai jos un ghid de alegere a corpurilor de iluminat moderne, in functie de necesitatile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI.

Cum alegi corpurile de iluminat moderne?

Alegerea corpurilor de iluminat moderne se face tinand cont de mai multi factori, precum tipul acestora, intensitatea luminozitatii, design-ul lustrelor sau candelabrelor si functionalitatea lor.

Montajul corpurilor de iluminat trebuie facut in functie de activitatile tale si ale familiei. Spre exemplu, daca ai bucataria intr-un open space, atunci zona de lucru de pe blat are nevoie de lumina cand prepari alimentele. In acest caz se poate alege o banda LED sau un neon.

In living poti avea un lampadar langa canapea, daca obisnuiesti sa citesti. Fara indoiala, in sufragerie lustra poate fi una vintage sau cu un design modern.

Reduceri la corpuri de iluminat moderne: CLICK AICI.

Marimea camerei

Factorul cheie in alegerea unor corpuri de iluminat moderne trebuie sa fie marimea camerei. Daca ai multa mobila, atunci aceasta poate fi estomparata cu un abajur simplu.

Insa, daca dispui de un spatiu generos, atunci poti alege un candelabru sau o lustra moderna impunatoare, cu un design care sa se potriveasca incaperii.

Tipuri de corpuri de iluminat moderne

Exista lustre moderne inspirate din design-ul specific al unor mari metropole ale lumii, precum New York, Abu Dhabi, Madrid, Sydney si Singapore.

Lustrele sunt cele mai raspandinte dintre toate corpurile de iluminat, in intreaga lume.

Candelabrele sunt mai costisitoare si cu un design complex. Ele impresioneaza, de obicei, prin aspectul impunator. Trebuie tinut cont de inaltimea candelabrului, fiind nevoie de un tavan foarte inalt pentru montarea lor.

Lampadarele sunt corpuri de iluminat care se monteaza pe podea, iar ele pot schimba tot aspectul unei camere.

Comandă-ți Online corpuri de iluminat moderne la Preț Redus: CLICK AICI.

Functionalitatea corpurilor de iluminat moderne

Functionalitatea corpurilor de iluminat moderne reprezinta un factor important, pe care trebuie sa-l ai in vedere. Zonele principale ale unei camere pot avea lampi sau spoturi. In living, poti delimita spatiile pentru diverse activitati.

O lustra moderna sau un candelabru poate deveni piesa de rezistenta a incaperii, putand atrage toate privirile oaspetilor.

Specialistii propun sa folositi abajururi colorate pentru a da un plus de originalitate camerei.

Corpuri de iluminat moderne de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *