Cum alegi cele mai bune usi pliante?

cele mai bune usi plianteIn ultimii ani, pe piata au aparut si alte elemente pentru amenajari interioare: usile pliante, care reprezenta o alegere practica pentru locuinta ta. Unii oameni prefera sa opteze pentru astfel de modele, deoarece sunt usor de folosit si au costuri reduse.

Usile pliante sunt realizate din mai multe panouri care se deschid intr-o parte, aducand un plus de eleganta camerei, creand o atmosfera placuta in casa. Acestea nu ocupa prea mult spatiu, ele fiind recomandate de catre arhitecti pentru orice locuinta, indiferent de dimensiuni.

Pe de alta parte, usile pliante au avantajul ca pot fi comandate in modele care sa se armonizeze perfect cu stilul casei tale. Acestea pot fi amplasate oriunde, fara a fi nevoie de un spatiu suplimentar, avand si posibilitatea asigurarii unui plus de intimidate.

Inainte de a merge in magazine, este bine sa stii anumite caracteristici despre usile pliante.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune usi pliante, potrivite pentru casa ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la ușile pliante: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune usi pliante in functie de material?

Pe piata exista mai multe modele de usi pliante, in functie de material: din lemn, PVC, aluminiu, sticla sau combinatii.

O usa plianta din lemn poate fi gasita in diverse modele, putand fi utlizata atat pentru spatiile open space, dar si pentru locurile mai mici, precum debarale, bai, holuri sau terase.

O usa plianta din PVC este usor de folosit si de intretinut. Poate separa spatiul din zone mai restranse, fiind un produs modern si practic.

O usa plianta din aluminiu este indicata la hol, debara sau alte spatii, fiind foarte eleganta si usor de utilizat.

Profită de Reducerile actuale eMAG la ușile pliante: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune usi pliante in functie de amplasare?

Usile pliante pot fi folosite pentru a face trecerea din living spre dormitor, din sufragerie in bucatarie sau din interior spre gradina/balcon. In timpul verii, acestea pot sta deschise, iar in sezonul friguros se pot inchide.

Usile pliante pot separa spatii din interior sau pot facilita accesul spre exterior. De asemenea, aceste modele pot fi utile la spatiile de depozitare din interior sau din gradina.

Cum alegi cele mai bune usi pliante in functie de modul de inchidere?

In functie de preferintele proprietarului si de structura casei, usile pliante se pot inchide spre stanga sau dreapta.

De asemenea, atunci cand dispui de spatii generoaase in locuinta, exista si varianta unei usi pliante realizate din doua panouri, care se deschid in lateral si se unesc in zona centrala.

Vezi ușile pliante de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune usi pliante in functie de montaj?

Usile pliante tip armonica pot fi montate in doua moduri: fie doar cu ajutorul unei sini superioare, fie cu ghidaje duble.

Primul model este mai usor de montat, insa varianta a doua, care presupune doua sine, una superioara si alta inferioara, este mai rezistenta in timp si ofera o manevrabilitate mai buna si mai sigura.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune usi pliante. Spor la cumparaturi!

Uși pliante de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *