Cum alegi cele mai bune slefuitoare de beton?

cele mai bune slefuitoare de betonSlefuitoarele de beton sunt niste utilaje foarte puternice realizate special pentru finisarea si lustruirea stratului de ciment depus pe diverse terenuri. Ele sunt foarte utile in lucrarile de constructii si in alte domenii de activitate.

De regula, aceste slefuitoare de beton sunt dotate cu motoare de puteri ridicate si care pot lucra in doua faze: una pentru nivelare si alta pentru finisare. Trebuie stiut faptul ca aceste utilaje sunt masive, putand avea greutati mari, intre 40 si 130 kg.

Ele pot executa lucrari de nivelare si finisare a sapelor de egalizare si a pardoselilor din ciment la nivel industrial. Slefuitoarele de beton sunt fiabile, putand fi utilizate pe suprafete intinse, cu un randament sporit.

Utilajele au o manevrabilitate usoara, iar toate comenzile sunt plasate sub ghidon. Au multiple sisteme de filtrare a aerului si combustibilului.

Pentru a gasi slefuitoarele de beton adecvate, este necesar sa stii anumite lucruri despre caracteristicile acestora.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune slefuitoare de beton, potrivite pentru lucrarile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la șlefuitoarele de beton: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune slefuitoare de beton in functie de tipul motorului?

Slefuitoarele de beton pot fi dotate cu motoare: pe benzina sau electrice.

Slefuitoare de beton cu motor pe benzina – cele mai populare si mai intalnite modele de pe piata sunt cele care sunt dotate cu motor pe benzina, ele asigurand o fiabilitate sporita, un randament ridicat si o lunga durabilitate.

Slefuitoare de beton cu motor electric – au un randament mai redus, fiind indicate pentru lucrari de mai mica amploare, pe suprafete reduse.

Cum alegi cele mai bune slefuitoare de beton in functie de alimentare?

Slefuitoarele de beton pot avea alimentarea: cu combustibil sau de la reteaua electrica.

In functie de preferinte, de bugetul de cheltuieli si tipul activitatii, puteti alege unul dintre modelele de utilaje.

Profită de Reducerile actuale eMAG la șlefuitoarele de beton: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune slefuitoare de beton in functie de putere?

Slefuitoarele de beton pot avea puteri de: intre 5 si 6 CP si 6 – 9 CP.

Slefuitoare de beton cu puteri de 5-6 CP – sunt recomandate pentru executarea de lucrari de nivel mediu, pe suprafete mai mici.

Slefuitoare de beton cu puteri mari de 6-9 CP – sunt cele mai performante, ele putand  fi folosite pe arii largi.

Cum alegi cele mai bune slefuitoare de beton in functie de diametrul rotorului?

Slefuitoarele de beton pot avea mai multe tipuri de diametre ale rotorului: intre 600 si 760 mm, intre 800 si 900 mm, intre 1000 si 1200 mm.

Slefuitoare de beton cu diametrul rotorului cuprins intre 600 si 760 mm – spre exemplu modelul cu rotor de 600 mm, are un motor de 5,5 CP si o greutate de 45 kg.

Slefuitoare de beton cu diametrul rotorului cuprins intre 800 si 900 mm – utilajul cu rotor de 900 mm are o putere de 5,7 CP si o greutate de 68 kg.

Slefuitoare de beton cu diametrul rotorului cuprins intre 1000 si 1200 mm – cel cu rotorul de 1200 mm dispune de un motor de 9 CP si o greutate de 117 kg.

Vezi toate șlefuitoarele de beton de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune slefuitoare de beton in functie de greutate?

Slefuitoarele de beton pot avea diverse greutati: intre 40 si 70 kg si intre 80 si 130 kg.

In general, slefuitoarele de beton cu greutati mai reduse au si o putere mai mica, de aproximativ 5-6 CP, pe cand cele mai grele pot ajunge la puteri mari de pana la 9 CP.

Acum putem spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cel mai bun slefuitor de beton. Spor la cumparaturi!

Șlefuitoare de beton de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *