Cum alegi cele mai bune pensule de machiaj?

cele mai bune pensule de machiajOrice femeie are nevoie de pensule de machiaj pentru a-si desavarsi frumusetea, printr-o aplicare corecta a produselor cosmetice, dar si cu mare precizie. Daca vei intreba expertii in make-up, atunci ei iti vor spune ca pensulele fac diferenta in privinta calitatii machiajului.

Pensulele de machiaj sunt instrumentele indispensabile pentru femei, desi ele par niste produse neinsemnate la prima vedere. Dar, industria de profil a cunoscut o dezvoltare accelarata in ultimii ani.

Nu numai ca numarul pensulelor de machiaj a crescut enorm, dar si varietatea lor. Astfel au aparut asemenea produse pentru toate tipurile de machiaj, indiferent daca vorbim despre cele pentru fon de ten sau pentru fardul de ochi.

Practic piata a fost inundata de multitudinea de pensule de machiaj, iar femeile sunt puse adeseori in dificultate, atunci cand trebuie sa opteze pentru un model sau altul, ori pentru un produs specific.

Este recomandat ca inainte de a merge in magazine sa gasesti niste pensule de machiaj adecvate, este bine sa stii mai multe lucruri legate de parul din care sunt confectionate sau de tipul intrebuintarii.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune pensule de machiaj, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la pensulele de machiaj: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune pensule de machiaj in functie de utilitate?

In functie de utilitate, pensulele de machiaj pot fi de mai multe tipuri, precum cele pentru fond de ten, fard de pleoape, pudra, fard de obraz, anticearcane, contur etc.

Pensule de machiaj pentru fond de ten – aceste produse trebuie sa aiba foarte multi peri, sa fie moale, pentru ca aplicarea sa se faca usor si uniform.

Pensule de machiaj pentru fard de pleoape – ele trebuie sa dispuna de un varf subtire, adecvat suprafetei de aplicat, sa fie moale si cu forme rotunjite.

Pensule de machiaj pentru pudra – sunt modele mai mari, pufoase si rotunjite la capat. Acestea permit mentinerea unei cantitati mai mari de pudra pe peri pentru o aplicare compacta.

Pensule de machiaj pentru fard de obraz – este indicat ca perii sa aiba o taietura oblica, permitand o aplicare mai usoara. Ele sunt mai mici decat produsele pentru pudra.

Pensule de machiaj anticearcane – sunt modele intrebuintate pentru a aplica un strat sub ochi, de aceea este recomandat ca ele sa fie mai subtiri si cu un varf ascutit.

Profită de Reducerile actuale eMAG la pensulele de machiaj: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune pensule de machiaj in functie de tipul perilor?

In magazine poti gasi doua feluri de pensule de machiaj, in functie de tipul perilor, care pot fi naturali si sintetici.

Pensule de machiaj din peri naturali sunt folosite in general pentru produse profesionale, care au si un pret mai ridicat. Spre exemplu, specialistii in make-up recomanda folosirea acestor produse pentru fardurile de obraz sau cele pentru pleoape.

Poti alege un set de 8 pensule de machiaj din peri naturali, care contin produse pentru buze, sprancene, gene, tus, blending si 3 pentru fardul de pleoape.

Pensulele de machiaj din peri sintetici sunt indicate pentru produsele lichide sau creme. Pot fi folosite pentru fondul de ten sau anticearcanul, datorita faptului ca ele absorb mai putin decat cele cu peri naturali.

Acum putem spune ca esti pregatita pentru a-ti achizitiona cele mai bune pensule de machiaj. Spor la cumparaturi!

Pensule de machiaj de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *