Cum alegi cele mai bune panouri decorative?

cele mai bune panouri decorativePanourile decorative au devenit din ce in ce mai populare, ele infrumusetand casele sau apartamentele, dandu-le un stil modern, aparte. Cu astfel de produse iti poti placa peretii si iti poti transforma radical incaperile sau fatadele cu multa eleganta si bun gust.

Fara indoiala, este bine de stiut faptul ca acest panouri decorative se pot utiliza atat in interior, cat si in exterior. Ele aduc un aspect deosebit, indiferent de locul unde ai casa, la oras, la tara sau la munte.

In magazine vei intalni numeroase modele ale acestor produse, dar este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune panouri decorative, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la panourile decorative: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune panouri decorative in functie de utilizare?

Panourile decorative pot fi in functie de utilizare de doua feluri, astfel: de interior si de exterior.

Panou decorativ de interior – acest model are mai multe tipuri, unele concepute pentru un ambient uscat, altele pentru un mediu umed.

Panou decorativ de exterior – acest tip este realizat pentru a infrumuseta peretii exteriori ai spatiilor comerciale sau ai caselor.

Profită de Oferta actuală eMAG la panourile decorative: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune panouri decorative in functie de destinatie?

Panourile decorative pot avea diverse destinatii, astfel: casnice, comerciale, pentru izolare fonica etc.

Panou decorativ casnic – acest model este folosit pentru placarea peretilor in locuinte. Poate fi utilizat in special pentru decorarea interioara pe hol, bucatarie, baie etc.

Panou decorativ comercial – este un model special conceput pentru a infrumusetea o incapere, dand un plus de rafinament si eleganta. Spre exemplu, produsul 3D din ipsos are diverse forme si poate fi utilizat in scopuri comerciale. Poate avea dimensiunea de 500 x 500 mm.

Panou decorativ fonic – acest model este din pluta expandata, fiind un material folosit pentru izolatia fonica, acustica, dar si termica. Rezista la temperaturi extreme, intre -180 grade C si + 120 grade C. Placile pot avea dimensiunea de 1000 x 500 mm.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la panourile decorative: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune panouri decorative in functie de material?

Panourile decorative pot fi confectionate din diverse materiale precum: sticla, tabla, PVC, ipsos, pluta, imitatie de lemn, piatra etc.

Panou decorativ din sticla – acest model se poate folosi, spre exemplu, pentru a proteja peretii de la bucatarie impotriva stropirii. Produsul este confectionat din sticla printata de 6 mm, avand canturile slefuite. Este usor de curatit si intretinut, se poate lipi direct pe perete cu silicon transparent. Poate avea 2000 x 600 mm.

Panou decorativ din tabla – este un produs cu diverse modele, el putand avea 1830 x 1150 mm. Poate fi utilizat pentru decorare exterioara, el dand un plus de rafinament unei amenajari. Este confectionat din tabla de 3 mm si se poate incadra in orice loc.

Panou decorativ din PVC – spre exemplu o bucata poate avea dimensiunile de 80 x 200 cm si poate acoperi un perete. Produsul se lipeste foarte usor cu silicon, el putand fi destinat placarii peretilor de interior si exterior (bai, bucatarii, restaurante etc.).

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune panouri decorative. Spor la cumparaturi!

Panouri decorative de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *